MASTERSTUDIES

Caută Studii Postuniversitare în Inginerie minieră Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Johannesburg Africa de Sud 2021

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Cu o preocupare din ce în ce mai mare pentru poluare din cauza procesului de extracție a mineralelor, mai mulți ingineri și studenți se concentrează asupra dezvoltării unor practici miniere mai sigure. În consecință, studiul ingineriei miniere poate fi considerat o practică de adoptare a științei și a tehnologiei pentru a dezvolta procese miniere mai eficiente și mai durabile.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Orașul Johannesburg este cea mai mare sursă de aur și diamante în Africa de Sud. Aceasta este baza a Curții Constituționale din Africa de Sud și este cel mai mare și mai bogat oraș din provincia Gauteng. Acesta este acasa, la Universitatea din Johannesburg.

Solicită Informații Masterate în Inginerie minieră Part time în Statele Unite ale Johannesburg în Africa de Sud 2021

1 Rezultate din Inginerie minieră, Johannesburg Filter

Master of Sustainable Mining (Research)

University of Johannesburg
Masterat
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Scopul calificării: Acest program are ca scop dezvoltarea unui intelectual cu abilități avansate în aplicarea tehnologiilor de inginerie fundamentale sau a principiilor interd ...

Citeste mai mult