Filter
Masterate
Italia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Diplome de Masterat în Inginerie industrială in Italia 2019

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Industrial program de masterat de management apartine familiei de studii de inginerie. Acest diversificate oferte program de gradul, cu integrarea de logistica si materiale industriale. În afară de faptul că, acest program de gradul include, de asemenea, studii de management.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Programe de Master Cei Mai Buni în Inginerie industrială in Italia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Inginerie industrială, Italia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Parma

Gradul II de Chimie Industrială de la University of Parma curs teoretic și practic în care sunt abordate cele mai avansate aspecte ale industriei chimice. ... [+]

Cele Mai Bune Masterate în Inginerie industrială in Italia 2019.

Chimie industrială, care este benefică pentru omenire. Gradul II de Chimie Industrială de la University of Parma curs teoretic și practic în care sunt abordate cele mai avansate aspecte ale industriei chimice. Unul dintre cele mai proeminente dintre toate este unul dintre cele mai proeminente studii de proceduri de sinteză eficiente din punct de vedere energetic și selectiv. Acest program este format din 11 discipline obligatorii cu un minim de un curs și un laborator final care durează cel puțin șase luni. Programul de studii de nivel II în chimie industrială pregătește absolventul pentru o carieră profesională în domeniul Chimiei Industriale, cu posibila ocupare a forței de muncă în R... [-]

Italia Parma
Octombrie 2019
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză