MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Master în Inginerie aeronautică in Italia 2021

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Studii Postuniversitare Cea Mai Bună în Inginerie aeronautică in Italia 2021

2 Rezultate din Inginerie aeronautică, Italia Filter

Master PARS - Sisteme aeronave cu pilot la distanță

Master PARS Università di Roma Tor Vergata
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Italiană
Campus

Dezvoltarea și utilizarea în creștere a sistemelor aeronave pilotate la distanță (SAPR) - în mod obișnuit, drone - în multe domenii de aplicare și cercetare necesită o pregăti ...

Citeste mai mult

MSc în Ingineria Aeronautică

Politecnico di Milano
MSc
Feb 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul oferă o pregătire special concentrată pe probleme de proiectare, operare și întreținere a aeronavelor și a sistemelor lor de la bord.

Citeste mai mult