MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Semarang Indonezia 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Indonezia a adoptat un sistem de învățământ de înaltă calitate, care oferă învățământ în trei niveluri de bază, cu cel mai înalt nivel fiind nivelul universitar. În ultima vreme din țară modernizate cinci colegii de nivel universitar complet, cu un scopul de a satisface chiar și studenții internaționali care doresc să studieze în Indonezia. Programe de învățământ superior din Indonezia sunt acreditate de către Consiliul Național de Acreditare pentru Învățământul Superior. Națiune 's capitala este Jakarta.

Acest oras are una dintre cele mai mari universități din Indonezia: Universitatea de Stat din Semarang. Mai mult decât atât, acest loc este un hub de universitati celebre, cum ar fi Universitatea Soegijapranata Catolică, Universitatea Sultan Agung islamice, și Dian Nuswantoro University.

Caută Masterate in Semarang în Indonezia 2019/2020

rezultate găsite Filter

De master în lingvistică

Diponegoro University
Campus La zi Contactează şcoala Indonezia Semarang

Maestru de Lingvistică Diponegoro Universitatea deschide admiterea studenților pentru anul universitar 2014/2015 începe la patru.4-07.08.2014

De master în arhitectură

Diponegoro University
Campus La zi Contactează şcoala Indonezia Semarang

De master în arhitectură se concentrează pe arhitectura Tropical compatibil cu climă indoneziană și geografie

De master în inginerie civilă

Diponegoro University
Campus La zi Iulie 2020 Indonezia Semarang

Pentru a aplica pentru programul de Master în Inginerie Civilă este necesar gradul de licență și de cel puțin 2,75 AAP de la universitate acreditată.

Master of Economic Science and Development Study

Diponegoro University
Campus La zi Iulie 2020 Indonezia Semarang

Master in Environmental Health

Diponegoro University
Campus La zi Iulie 2020 Indonezia Semarang