30 Masterat Programe în Indonezia for 2024

Masterat Programe în Indonezia for 2024Filter
    • Surabaya, Indonezia

    La zi

    2 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Acest program de studiu se angajează să dezvolte pescuitul și biotehnologia marine în ceea ce privește biotehnologia sănătății biotei acvatice, biotehnologia acvaculturii și biotehnologia produselor pescărești. Viziunea noastră este să devenim un program de studii independent, inovator și avansat, care să implementeze aspecte de moralitate în dezvoltarea științei și tehnologiei legate de biotehnologia pescuitului la nivel național și internațional.

    • Surabaya, Indonezia

    La zi

    2 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Curriculum-ul programului de master în lingvistică pune accent pe cultură în studii, cum ar fi lexicografia, traducerea, predarea și lingvistica interdisciplinară. Studiul de lingvistică interdisciplinară clasificat în macrolingvistică este trăsăturile programului de master în lingvistică în studiile lingvistice culturale, cum ar fi sociolingvistica, psiholingvistica, pragmatica interculturală, studiul discursului critic și lingvistica aplicată.

    • Surabaya, Indonezia

    La zi

    2 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Programul nostru pune accent pe studenții să devină cunoscători și competenți în abordarea și rezolvarea problemelor conexe prin activități de cercetare și dezvoltare în domeniul chimiei. Curriculum-ul Masterului în Chimie este pregătit pe baza nevoilor industriei, guvernului și educației. Prin urmare, oferim domenii de expertiză în biochimie, chimie organică, chimie analitică, chimie fizică și chimie anorganică.

    • Bekasi, Indonezia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program este pregătit pentru ca indivizii să aibă o abilitate cuprinzătoare de management și leadership, mentalitate antreprenorială și capacitatea de a spori performanța afacerii prin utilizarea tehnologiei.

    • Malang, Indonezia

    La zi, Part time

    În campus

    Indoneziană

    Viziune: să fie o instituție exemplară în știință și matematică educației, cu standardele internaționale și un mare sprijin pentru domeniul științelor aplicate, în scopul îmbunătățirii bunăstării umane.

    • Malang, Indonezia

    La zi, Part time

    În campus

    Indoneziană

    Cursul de inginerie civilă abordează interese multiple de expertiză, inclusiv: structuri, geotechniques, revarsări, transporturi și construcții de management.

    • Bekasi, Indonezia

    La zi

    16 Luni

    În campus

    Engleză

    Master în Tehnologia Informației (MIT) permite studenților să obțină o bază solidă în domenii precum arhitectura informației, asigurarea calității informațiilor, uzabilitate, guvernanță IT, managementul sistemelor informaționale, managementul proiectelor IT, proiectarea experienței utilizatorului, documentare IT / scriere tehnică și comunicare , sisteme informatice distribuite, gestionarea datelor și sisteme informatice mobile.

    • Malang, Indonezia

    La zi, Part time

    În campus

    Indoneziană

    Inginerie agricolă a devenit un centru educațional al standardelor internaționale și joacă un rol activ în dezvoltarea științei prin cercetare și munca în folosul comunității.

    • Semarang, Indonezia

    La zi

    În campus

    Maestru de Lingvistică Diponegoro Universitatea deschide admiterea studenților pentru anul universitar 2014/2015 începe la patru.4-07.08.2014

    • Batam, Indonezia

    În campus

    Engleză

    Master of Management Universitas Internasional Batam (UIB-MM) este unul dintre cursurile organizate la UIB pentru dezvoltarea resurselor umane în Indonezia, în special în Insulele Riau. MM-UIB se angajează să integreze dezvoltarea competenței personale a participanților prin materiale specifice cu personal didactic calificat și profesioniști, susținute de o infrastructură modernă de învățare.

    • South Jakarta, Indonezia

    Indoneziană

    MISIUNE: Dezvoltarea calității resurselor umane fiabile în domeniul managementului educației islamice bazate pe Coran prin studii teoretice și practice în conformitate cu dezvoltarea științei și tehnologiei Consolidarea și îmbunătățirea calității învățării în domeniul managementului de educație islamică bazată pe Coran pentru a produce absolvenților calitatea și respectarea valorilor adevărului științific. Creșterea cercetării în domeniul managementului educației islamice pentru a sprijini dezvoltarea educației de calitate. Îmbunătățirea calității și cantității serviciilor comunitare în domeniul managementului educației islamice pentru a sprijini dezvoltarea educației de calitate. Extinderea parteneriatelor sinergice cu diferite părți pentru a îmbunătăți calitatea și progresul educației.

    • Yogyakarta, Indonezia

    Engleză, Indoneziană

    Odată cu dezvoltarea tot mai mare a științei și tehnologiei, nevoile de a stăpâni limba engleză de către indonezieni, în special intelectuali și candidați intelectuali (studenți), devin mai urgente. Acest lucru este cauzat de starea sau poziția actuală a limbii engleze în lume. Engleza este una dintre limbile utilizate pe scară largă în lume, care este folosită ca limbă de comunicare, atât orală, cât și scrisă.

    • Bandung, Indonezia

    Engleză, Indoneziană

    Viziune: Deveniți un program de studiu de masterat în management care este competent în producerea de resurse umane profesionale, creative, științifice și orientate spre tehnologia informației, care sunt aplicabile în fața schimbărilor.

    • Yogyakarta, Indonezia

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Master în Contabilitate Programul (M.Acc.) Este conceput pentru a anticipa și să răspundă la nevoile profesionale ale persoanelor fizice, precum și oficialii guvernamentali în mediul de afaceri dinamic de astăzi. Programul oferă concentrare asupra Contabilității Publice, Contabilității Financiare, Contabilității Manageriale, Managementului Sistemelor Informaționale și Auditului.

    • Banda Aceh, Indonezia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Indoneziană

    Pentru a răspunde cerințelor și diversității potențialului și amenințării cu dezastrele din Indonezia, Syiah Kuala University a primit de la Guvern un mandat de organizare a unui Program de studiu al Maestrilor de Știință în caz de dezastru (Decretul nr.219 / E / O / 2011).