MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Rajgir India 2021

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

S-au găsit în partea de sud a Asiei, Republica India este a doua țară cea mai populată din lume, cu aproximativ 1.27 miliarde de oameni. India are patru tipuri de universități; universitățile centrale, universități de stat, Considerat Universitatea și universități private constând în peste 550 de instituții.

Caută Masterate în Statele Unite ale Rajgir in India 2021

rezultate găsite Filter

Maeștri în studii budiste, filozofie și religii comparative

Nalanda University
MA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Școala promovează gândirea critică și explorează contextul cultural și istoric mai larg al budismului în regiuni individuale din Asia.

Citeste mai mult

Masterat în Studii de Ecologie și Mediu

Nalanda University
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Școala de Studii Ecologice și Mediu (SEES) definește Modelul Nalanda de dezvoltare durabilă și favorabilă incluziunii. Are rădăcini în tradițiile locale, leagă sistemele de cu ...

Citeste mai mult

Maeștri în Studii Istorice

Nalanda University
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Școala de Studii Istorice (SHS) este o comunitate dinamică a membrilor facultății și a studenților absolvenți, angajați într-o anchetă sistematică și riguroasă a unor întrebăr ...

Citeste mai mult