MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Hyderabad India 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

India, oficial Republica India, este o țară în Asia de Sud. Este țara șaptea cea mai mare de zona, a doua țară cea mai populată, cu peste 1.2 miliarde de oameni, și democrația cel mai populat din lume

Situat în sudul Indiei, orașul Hyderabad este capitala statului Andhra Pradesh, pe lângă faptul că al patrulea cel mai populat din țară, cu 7,750,000 de locuitori. Acesta găzduiește mai multe școli, instituții de învățământ superior și universități din proximitate.

Caută Masterate in Hyderabad in India 2019/2020

rezultate găsite Filter

MBA în Managementul Antreprenorial

WOXSEN | School of Business
Campus La zi 2 ani Iulie 2020 India Hyderabad Mumbai + 1 mai mult

Ne desfășurăm activitatea într-un mediu de afaceri hypercompetitive și la nivel mondial. Succesul într-un astfel de mediu cere organizațiilor de a merge dincolo de paradigme tradiționale.

MBA în dezvoltare antreprenor

WOXSEN | School of Business
Campus La zi 1 an Iulie 2020 India Hyderabad Mumbai + 1 mai mult

Necesitatea de a identifica, hrăni și sprijini aspiră și devenire antreprenori este o nevoie urgentă pentru o economie în creștere, cum ar fi cea a Indiei.

Program de studii postuniversitare în management

Indian School of Business
Campus La zi 1 an Iulie 2020 India Hyderabad

Studii postuniversitare PROGRAMUL în Management (PGP) la Școala de Business indian (ISB) dezvoltă lideri la nivel mondial, cu o perspectivă asupra economiilor în curs de dezvoltare și provocările lor de afaceri unice. Acest program de un an cu atenție artizanale incorporeaza aplicatii practice din industrie, cu o bază de cercetare de vârf curriculum riguros, care a transformat mai multe profesioniștilor la mijlocul carierei de lideri de afaceri la nivel mondial de azi și de mâine. De un an PGP este menit pentru a perfecționa abilitățile dumneavoastră și provocare intelepciunea conventionala.