MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Greater Noida India 2019/2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

S-au găsit în partea de sud a Asiei, Republica India este a doua țară cea mai populată din lume, cu aproximativ 1.27 miliarde de oameni. India are patru tipuri de universități; universitățile centrale, universități de stat, Considerat Universitatea și universități private constând în peste 550 de instituții.

Greater Noida este un oraș, acasă la 100.000 de locuitori. Este la doar o oră de mers cu mașina de capitala New Delhi, care se plasează strategic. Orașul este renumit în întreaga lume pentru a juca gazdă la Grand Prix-ul indian în interiorul granițelor sale.

Caută Masterate in Greater Noida in India 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru de statistici (m.stat.)

Sharda University
Campus La zi 2 ani Iulie 2020 India Greater Noida

Doi ani mai Postuniversitar Curs Statistica. Cursul este destinat pentru cei care au o înclinație spre învățământ superior din Statistica. Statistica găsește aplicare peste tot și mandatele de gradul înalt potențial de angajare ...

Maestru de tehnologie (diverse specializări)

Sharda University
Campus La zi Iulie 2020 India Greater Noida

M. Tech-Biotech (Plant cultură de țesut) M. Tech-CE (Environmental Engg.) M. Tech-CE (Engg structurale.) M. Tech-CE (resursele de apă) M. Tech-CE (Geo-Informatică Inginerie) M. Tech-CE (Inginerie Geotehnică) Diplomă în CE- (Geo informatică Design) M. Tech-CSE (Networking) M. Tech-MCP (Software Engg.) M. Tech-MCP (Mobile Computing) M. Tech-CSE (Cyber ​​Security) M. Tech-EEE (Instrumentation & Controls) M. Tech -EEE (Power System Engg.) M. Tech-ECE (cu microunde Technology) M. Tech-ECE (VLSI Technology) M. Tech-ECE (Optical Comunicare) M. Tech-ECE (Sistemul Electronic de Proiectare & Mgt.) M. Tech-ECE (Mobile Broadband Technologies) M. Tech-ECE (comunicare digitala) M. Tech-ECE (Digital Signal Processing) M. Tech-ECE ( Tehnologii avansate de bandă largă mobilă) (Part time) M. Tehno- ME (machine proiectare) M. Tech-ME (Prod. & Industrial Engg.) M. Tech-ME (Engg Thermal & Fluid.)

Maestru de aplicații informatice

Sharda University
Campus La zi Iulie 2020 India Greater Noida

Este singura departamentul de care dă posibilitatea atât studenților de completare BCA și, de asemenea, la non-calculator absolvenților de științe. Ea încurajează elevii să poată alege o linie de educație care va permite în cele din urmă să aleagă o carieră care elevii urmărirea B. Tech & M. Tech în Informatică sau Tehnologia Informatiei.

Master of Laws

Sharda University
Campus La zi Iulie 2020 India Greater Noida

Un avocat Corporate, fie profesional academice sau este de așteptat să fie competent să analizeze și să evalueze procesul legal de la un obiectiv mai larg perspective.The juridic al acestui curs este de a studia natura procesului de companie ca un instrument de Cultura organizațională. Acesta este destinat să evidențieze rolul societății ca filtru de industrie, participant în puterea economică și ca un instrument de schimbare comercial. Acest curs își propune în continuare pentru a expune complexitatea creativității și instrumente comerciale și tehnicile utilizate în acest proces. Având în vedere că obiectivul final al oricărui proces sau a unui sistem juridic este exercitarea de interes public, este necesar un studiu sistematic a conceptului de drept societar și diferitele sale fundamentele teoretice. Acest curs, prin urmare, intenționează să familiarizeze studenții cu diverse aspecte diferite și moduri alternative de formare și de lucru al unei societăți.