MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Cochin India 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

India, oficial Republica India, este o țară în Asia de Sud. Este țara șaptea cea mai mare de zona, a doua țară cea mai populată, cu peste 1.2 miliarde de oameni, și democrația cel mai populat din lume

Cochin este în prezent menționată ca orașul Kochi și este acasa, la mai mult de 600.000 de locuitori. Orașul-port este, care este situat în statul Kerala este clasata printre principalele destinatii turistice. Acesta găzduiește Universitatea Cochin de Stiinta si Tehnologie, printre alte instituții.

Caută Masterate in Cochin in India 2019/2020

rezultate găsite Filter

M. inginerie aeronautică tech

Hindustan University
Campus La zi 2 ani Iulie 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi + 7 mai mult

Cursul Inginerie Aeronautică pregătește studenții în proiectarea și dezvoltarea componentelor structurale. Cursul explorează noi domenii și creează noi posibilități în domeniul componentelor structurale și de aeronave se concentrează pe dezvoltarea de ingineri talentați în noile tehnologii și abilități de management al afacerii.

Maestru de Arhitectura

Hindustan University
Campus La zi 2 ani Iulie 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi + 7 mai mult

Cursul are ca scop cultivarea arhitectii care sunt bine versat cu trecutul, sunt conștienți de cele mai recente inovații și intelectual la pământ pentru a percepe arhitectura si design pentru prezent și viitor. Cursul se va dezvolta o cultură de cercetare, în cazul în care elevii sunt încurajați să învețe prin experimentare și să înțeleagă arhitectura într-un context cultural și de mediu divers.

Maestru de aplicații informatice

Hindustan University
Campus La zi 3 ani Iulie 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi + 7 mai mult

Programul este conceput pentru a instrui pe elevi să devină profesioniști în software. Cursul are ca scop dezvoltarea cunoștințelor și abilităților în toate domeniile de aplicații informatice. Acest curs își propune să răspundă nevoii tot mai mari de programatori adecvate pentru a prezenta scenariul TIC.