MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Jamshedpur India 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

S-au găsit în partea de sud a Asiei, Republica India este a doua țară cea mai populată din lume, cu aproximativ 1.27 miliarde de oameni. India are patru tipuri de universități; universitățile centrale, universități de stat, Considerat Universitatea și universități private constând în peste 550 de instituții.

Jamshedpur este cel mai populat oraș din statul indian Jharkhand supranumit "orasul de oțel" și renumit pentru găzduirea legendarul industria Tata în interiorul granițelor sale. Acesta este clasat printre cele mai curate orașe din țară, iar printre cele mai alfabetizați datorate numeroase instituții și universități gasite aici.

Caută Masterate in Jamshedpur in India 2019/2020

rezultate găsite Filter

posta programul de absolvent în gestionarea (pgpm)

Wings Institute of Business Management
Campus La zi 2 ani Iulie 2020 India Jamshedpur

Outlook Scurtă programului: WIBM oferă o diplomă de MBA recunoscută UGC cu industrie Integrat, pentru a fi productiv la locul de muncă de la o zi; dota studenții cu fundație de concepte de management din punct de vedere inițiale, urmată de specializarea funcțională în termeni mai târziu