MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Coimbatore India 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

India, oficial Republica India, este o țară în Asia de Sud. Este țara șaptea cea mai mare de zona, a doua țară cea mai populată, cu peste 1.2 miliarde de oameni, și democrația cel mai populat din lume

Coimbatore este un oraș aflat în stare de Tamil Nadu, India și a fost recent realiza o creștere semnificativă a ceea ce face un nod în comerț și producție. Mare metropola este clasat pe locul al patrulea în sudul Indiei și în interiorul granițelor sale, are 55 de institute de inginerie, 7 universități, 3 instituții medicale, printre altele.

Caută Masterate in Coimbatore in India 2019/2020

rezultate găsite Filter

M. inginerie aeronautică tech

Hindustan University
Campus La zi 2 ani Iulie 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi + 7 mai mult

Cursul Inginerie Aeronautică pregătește studenții în proiectarea și dezvoltarea componentelor structurale. Cursul explorează noi domenii și creează noi posibilități în domeniul componentelor structurale și de aeronave se concentrează pe dezvoltarea de ingineri talentați în noile tehnologii și abilități de management al afacerii.

Maestru de Arhitectura

Hindustan University
Campus La zi 2 ani Iulie 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi + 7 mai mult

Cursul are ca scop cultivarea arhitectii care sunt bine versat cu trecutul, sunt conștienți de cele mai recente inovații și intelectual la pământ pentru a percepe arhitectura si design pentru prezent și viitor. Cursul se va dezvolta o cultură de cercetare, în cazul în care elevii sunt încurajați să învețe prin experimentare și să înțeleagă arhitectura într-un context cultural și de mediu divers.

Maestru de aplicații informatice

Hindustan University
Campus La zi 3 ani Iulie 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi + 7 mai mult

Programul este conceput pentru a instrui pe elevi să devină profesioniști în software. Cursul are ca scop dezvoltarea cunoștințelor și abilităților în toate domeniile de aplicații informatice. Acest curs își propune să răspundă nevoii tot mai mari de programatori adecvate pentru a prezenta scenariul TIC.