MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 70 Programe de Masterat de Top în Hong Kong 2019/2020

Hong Kong este unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume şi este de asemenea cunoscut pentru câteva dintre cele mai bune posibilităţi educaţionale din lume, mai ales în subiecte precum Finanţe Globale, Contabilitate şi Afaceri. Cu un Masterat în Hong Kong studenţii pot alege între diferite studii oferite de universităţi chineze, dar şi între departamente asiatice oferite de mai multe universităţi de top din Europa şi America.

Programele de Masterat în Hong Kong oferă foarte multe avantaje studenţilor internaţionali. Studenţii nu vor avea timp să se plictisească dacă vor urma un Masterat în Hong Kong deoarece vor avea ocazia să exploreze porturi, oraşe dinamice şi palpitante, obiective istorice şi religioase şi o mâncare excelentă. Absolvenţii unui Masterat în Hong Kong vor avea multe avantaje pe piaţa regională şi globală a muncii.

Un Masterat în Hong Kong oferă multe posibilităţi. Aruncă o privire la programele de Masterat în Hong Kong de mai jos şi alege opţiunea care te va ajuta să îţi atingi ţelurile personale şi profesionale!

rezultate găsite Filter

Master of Finance (Economie Financiară în Energie și Mediu)

Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University
Campus La zi 1 - 2 ani Înscriere Deschisă Hong Kong Hung Hom

Programul Master of Finance (Economie Financiară în Energie și Mediu) (MF-EEE) este potrivit pentru absolvenții de studii superioare, în special cei care nu au experiență de muncă sau au puțină experiență de muncă, care ar dori să se specializeze în domeniile energetic și de mediu ale industriei financiare. Această specializare este construită pe fundații economice și financiare solide și oferă studenților informații actuale și financiare despre dezvoltarea piețelor energetice și de mediu.

Master De Design (MDes) Design Internațional și Managementul Afacerilor

HK PolyU School of Design
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Hong Kong Kowloon

ID-ul

Master of Design (MDes) Urban Design Mediu

HK PolyU School of Design
Campus La zi 1.5 ani Contactează şcoala Hong Kong Kowloon

Master of Design (Urban Design Mediu) se bazează pe experiența contemporană Hong Kong / China urbană pentru a oferi o educație unică de studii postuniversitare în designul spațiului urban. În concordanță cu abordarea critică bazată pe om asupra abordării critice a mediului înconjurător pentru proiectarea de mediu, această specializare bazată pe studio integrează proiectarea mai multor scale și tipologii de medii urbane.

Master of Design (MDes) Design de interacțiune

HK PolyU School of Design
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Hong Kong Kowloon

Specializarea Design Interaction este adresată studenților cu o pasiune pentru oameni și tehnologie, care au o curiozitate cu privire la viitor și doresc să modeleze modul în care informațiile sunt accesate și utilizate, modul în care mediile se pot schimba pe baza nevoii sau modul în care informațiile încorporate în produsele suportă .

Master de proiectare (MDes) Strategii de design

HK PolyU School of Design
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Hong Kong Kowloon + 1 mai mult

Master of Design (Strategii de Design) este orientat spre oameni care sunt stabiliți în carieră și doresc să aprofundeze și să-și aprofundeze gândirea și metodele strategice prin integrarea designului, a afacerilor și a tehnologiei.

Master de proiectare (MDes) Practici de proiectare

HK PolyU School of Design
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Hong Kong Kowloon

Master of Design (Design Design) este o specializare bazată pe studiouri, orientată spre studenții care doresc să își aprofundeze abilitățile inovatoare, care sunt curioși în ceea ce privește designul și integrarea afacerilor și care se bucură de creativitatea provocărilor de a face obiecte și idei care imbunatatesc viata oamenilor. Designerii cu diplomă de licență în design de produs, design de modă, design de interacțiune, arhitectură, inginerie de produs, design interior sau design de comunicare pot găsi practici de proiectare ca fiind un pas logic în dezvoltarea lor profesională.

Master / Diploma postuniversitară în contabilitate profesională

Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Înscriere Deschisă Hong Kong Hung Hom + 1 mai mult

Master of Professional Accounting (MPA) program este un program de Master de conversie cu scopul de a oferi absolvenților de gradul de afaceri cu o educație intensivă în contabilitate și cunoștințe și competențe conexe.

Maestru de Finanțe - Managementul Investițiilor

Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University
Campus La zi 1 - 2 ani Înscriere Deschisă Hong Kong Hung Hom

Programul de zi cu zi de Master în Finanțe - Managementul Investițiilor (FT MoF-IMM) își propune să ofere absolvenți de diplomă care ar dori să se specializeze în managementul investițiilor, în special în cele care nu au experiență de muncă sau au puțină experiență de muncă, cu o combinație de concepte financiare solide și know-how-ul industrial actualizat. În plus, programul pregătește studenții pentru examenul financiar al analistului financiar (CFA®).

Maestru de contabilitate

Lingnan University
Campus La zi 1 - 3 ani Septembrie 2019 Hong Kong Tuen Mun

Programul de masterat al Lingnan University oferă studenților noștri cunoștințe de ultimă generație cu privire la evoluția teoriei și practicii contabile atât din perspectivă globală, cât și din perspectivă locală.

Master of Science în Politica Socială Comparativă (International) (IMCSP)

Lingnan University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Hong Kong Tuen Mun + 1 mai mult

Lingnan a lansat programul de Masterat în Științe Sociale în Politica Socială Comparată (IMCSP) pentru a răspunde cererii tot mai mari de astfel de cursuri și pentru a aborda lipsa persoanelor cu cunoștințe comparative relevante în sectorul public.

MPhil în sociologie și / sau politică socială

Lingnan University
Campus La zi 18 - 36 luni Contactează şcoala Hong Kong Tuen Mun

În cadrul Departamentului de Sociologie și Politică Socială, predarea și cercetarea acoperă multe domenii interesante în aceste două discipline conexe (http://www.ln.edu.hk/socsp/).

MPhil în psihologie

Lingnan University
Campus La zi 18 - 36 luni Contactează şcoala Hong Kong Tuen Mun

Predarea și cercetarea în cadrul Departamentului de Psihologie Aplicată acoperă numeroase domenii incitante, inclusiv psihologia sănătății ocupaționale, psihologia pozitivă, psihologia socială aplicată, psihologia interculturală, psihologia cognitivă, echilibrul muncă-viață, interacțiunea om-calculator etc.

Maestru al filozofiei chineze

Lingnan University
Campus La zi 18 - 36 luni Contactează şcoala Hong Kong Tuen Mun

Mulți studenți postuniversitari care au absolvit Departamentul Chinez de Lingda au realizări literare și academice remarcabile, cum ar fi scriitorul Shulan, scenaristul principal al "Famous Names", scriitorul din Hong Kong, Chen Hui, reprezentantul "Zhuxiangji" Premiul bienal.

MPhil în științe politice

Lingnan University
Campus La zi 18 - 36 luni Contactează şcoala Hong Kong Tuen Mun

Membrii facultății cu experiență internațională au înregistrări de calitate și unele sunt recunoscute ca experți în domeniile lor de studiu. Membrii Facultății din cadrul Departamentului de Științe Politice se specializează într-o gamă largă de sub-discipline, cum ar fi guvernanța și politicile publice din Hong Kong și China, relațiile internaționale asiatice-Pacific, politica regională și globală, politica publică și studiile de mediu.

MPhil în economie

Lingnan University
Campus La zi 18 - 36 luni Contactează şcoala Hong Kong Tuen Mun

Cu 12 cadre didactice regulate, Departamentul de Economie este mare după standardele Lingnan. Membrii săi dețin doctori de la universități de vârf la nivel internațional și acum contează cu profesorul universitar Avinash Dixit de la Universitatea Princeton, în calitate de distins profesor adjunct (petrecându-se anual între 6 și 8 săptămâni).