MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Guvernare corporativă în Noua Zeelandă 2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Master în guvernarea corporativă este ideal pentru administratorii corporative competența și cunoștințele de guvernanță corporativă pentru a vedea o bună implementare a strategiilor și metodologiilor în lume corporative de afaceri.

Noua Zeelandă este o țară de o frumusețe naturală uimitoare și diversă. Kiwi sunt nu doar unul dintre simbolurile naționale - celelalte fiind frunza de feriga de argint și Koru -, dar, de asemenea, numele de neo-zeelandezi, de obicei, se numesc. Studenți de peste mări va trebui să plătească taxele de școlarizare complete și propriile cheltuieli de trai în timp ce studia la o instituție Noua Zeelandă.

Programe de Master Cea Mai Bună în Guvernare corporativă în Noua Zeelandă 2020

1 Rezultate din Guvernare corporativă, Noua Zeelandă Filter

Maestru al e-guvernării

Wellington School of Business and Government
Noua Zeelandă, Wellington
Cursuri Executive
Februarie 2020
<
La zi
<
3 semestre
Engleză
Campus

E-guvernarea este o zonă în creștere. Pe măsură ce lumea noastră devine din ce în ce mai conectată prin TIC, guvernele au nevoie de profesioniști calificați care înțeleg cum s ...

Citeste mai mult