MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Patras Grecia 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Grecia a dezvoltat sistemul lor de învățământ cu studii superioare în partea de sus. Peste 40% din toți grecii trăiesc în Atena și este, de asemenea, în cazul în care cele mai bune oportunități de a urmări un nivel de învățământ superior este. Marginita de Albania, Macedonia, Bulgaria și Turcia, Grecia este o perla turistică cu una din plajele fantastice lume.

Patras nu este numai cel mai mare, dar acționează, de asemenea, de capital din vestul Greciei. Acesta este acasa, la mai mult de 200.000 de locuitori și un port ocupat, care reprezintă o parte importantă a economiei naționale. În interiorul frontierelor sale, veți găsi mai multe instituții de învățământ superior.

Caută Masterate in Patras în Grecia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Predarea limbii germane ca program de limbă străină

Hellenic Open University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Grecia Patras

The Teaching of French as a Foreign Language Program

Hellenic Open University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Grecia Patras

Predarea limbii engleze ca program lingvistic străin / internațional

Hellenic Open University
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Grecia Patras

Language Education for Refugees and Migrants Program

Hellenic Open University
Campus La zi 4 semestre Contactează şcoala Grecia Patras