MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Diethnis Olimpiaki Akadimia Grecia 2021

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Grecia a dezvoltat sistemul lor de învățământ cu studii superioare în partea de sus. Peste 40% din toți grecii trăiesc în Atena și este, de asemenea, în cazul în care cele mai bune oportunități de a urmări un nivel de învățământ superior este. Marginita de Albania, Macedonia, Bulgaria și Turcia, Grecia este o perla turistică cu una din plajele fantastice lume.

Caută Masterate în Statele Unite ale Diethnis Olimpiaki Akadimia în Grecia 2021

rezultate găsite Filter

MSc Studii Olimpice, Educație Olimpică, Organizarea și gestionarea evenimentelor olimpice

University of Peloponnese - International Olympic Academy in Greece
Masterat
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
3 semestre
30 Apr. 2021
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul de Masterat în Studii Olimpice constituie o inovație a Mișcării Olimpice la nivel internațional și este susținut de Solidaritatea Olimpică (Comitetul Olimpic Interna ...

Citeste mai mult