Masterate în Greacă Program de Masterat De învăţare la distanţă

Vezi Masterate în Greacă Studiu de Masterat De învăţare la distanţă

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Program de Masterat în Greacă De învăţare la distanţă

Citește Mai Mult

Stăpânește Limba și Literatura Greacă

Open University Of Cyprus
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Cipru Cyprus Online + 1 mai mult

Scopul programului de absolvent Limba și literatura greacă este de a utiliza instrumentele de lingvistica modernă și teoria literaturii în studiul literaturii grecești, cu accent pe perioada clasică în evoluția temporală și didacticii. [+]

Scopul programului de absolvent Limba și literatura greacă Este de a utiliza instrumentele de lingvistică modernă și teoria literaturii în studiul literaturii grecești, cu accent pe perioada clasică în evoluția temporală și didacticii.

Programul de absolvent de interes, deoarece:

întrețese lingvistică la studii literare foloseste lingvistica text, sociolingvistică și analiza discursului la studiul literaturii Acesta oferă o abordare interdisciplinară dinamică care combină abordările literare, culturale, sociologice / antropologice și lingvistice asigurarea aprovizionării pentru predarea eficientă Acesta oferă instrumentele teoretice pentru abordări interdisciplinare cultiva abilități avansate de cercetare necesare pentru studii de doctorat ulterioare ... [-]