MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Master în Gestionarea evenimentelor în Portugalia 2020/2021

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

management de eveniment este un domeniu divers, așa cum nu există două evenimente sunt vreodată la fel. Tipul și amploarea evenimentului va influența în mare măsură, cerințele specifice ale managerului de evenimente, atât de multe programe de management al evenimentelor includ informații cu privire la modul de a produce diferite tipuri de evenimente. 

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Programe de Master Top în Gestionarea evenimentelor în Portugalia 2020/2021

1 Rezultate din Gestionarea evenimentelor, Portugalia Filter

Post-absolvire în organizarea de imagini, protocol și evenimente

Universidade Europeia
Masterat
<
Frecvență redusă
<
9 luni
Portugheză
Campus

Frecvența acestui program permite dobândirea și aprofundarea cunoștințelor în mai multe aspecte ale comunicării, solidificând tehnica pentru cei care doresc să se angajeze înt ...

Citeste mai mult