MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Gestionarea evenimentelor în Olanda 2020/2021

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

eveniment de management necesită puternice abilități de rezolvare a problemelor precum creativitatea, managementul timpului și de organizare, care este adesea o parte integrantă a programului. S-ar putea afla, de asemenea abilități de conducere și de comunicare pentru a ajuta la consolidarea disponibilitatea cariera ta. 

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Diplome de Masterat Cei Mai Buni în Gestionarea evenimentelor în Olanda 2020/2021

1 Rezultate din Gestionarea evenimentelor, Ţările de Jos Filter

Master of Business Management (MBM) în managementul evenimentelor

Wittenborg University of Applied Sciences
Masterat
12 Oct 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
18 luni
Engleză
Campus

Acest Master incitant, Master of Business Management, specializat în Managementul evenimentelor, îi provoacă pe studenți să studieze la un standard academic ridicat, combinând ...

Citeste mai mult