MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 140 Programe de Masterat de Top în Germania 2019/2020

Localizată în inima Europei, Germania este o destinație educațională tot mai populară pentru studenții care vor să facă un program de Masterat. Cu o istorie bogată, arhitectură diversă care variază de la castele medievale la clădiri metropolitane moderne, zone rurale liniștite și oameni primitori, Germania are ceva de oferit pentru toată lumea. Germania este și centrul lucrărilor financiare interne ale UE și găzduiește instituții educaționale excelente, artă, cultură și o rețea vastă de profesioniști, devenind astfel o alegere ideală pentru un masterat.

În Germania există peste 300 de insituții de învățământ, iar țara este recunoscută ca lider în științe, tehnologie și cercetare. Fie că vrei să urmezi un Masterat în Arte, un Masterat în Științe sau un alt tip de Masterat, cel puțin una dintre aceste instituții de învățământ va fi o alegere bună pentru tine. Multe cursuri sunt predate în engleză pentru a face față cerințelor studenților străini.

Un masterat este un tip de învățământ postuniversitar care poate fi urmat la o universitate din Germania după terminarea unui program de licență. Acesta le oferă studenților cunoștințe aprofundate asupra unui subiect de curs avansat care durează între două și patru semestre. În plus, el le oferă studenților și oportunitatea de a-și dezvolta relații valoroase și uneori de a obține experiență practică cu un stagiu sau un proiect de cercetare. După absolvirea unui masterat, studenții pot intra pe piața muncii sau pot urma un studiu academic mai avansat: un doctorat.

Universitățile din Germania sunt renumite pentru faptul că oferă programe de Masterat și de Licență de cea mai bună calitate la un cost relativ scăzut în comparație cu cele din Marea Britanie, Statele Unite și Australia. Deși costurile de școlarizare diferă între programele de Masterat, studenții pot aplica pentru burse, ajutoare financiare și granturi.

După terminarea unui program de studiu există multe oportunități profesionale pentru studenți în Germania. Multe instituții academice le oferă studenților posibilitatea de a urma un stagiu în domeniul lor. Companiile germane precum BMW, Bosch, Daimler și Siemens le oferă multe oportunități de câștig studenților interesați de finanțe, marketing, inginerie și multe alte domenii. Imediata apropiere de Londra, Paris și Roma extinde de asemenea fondul de perspective de locuri de muncă pentru absolvenți. Chiar și dacă studenții aleg să se întoarcă în țara de origine după absolvire, prestigiul diplomelor germane le va oferi un avantaj pe piața competitivă a muncii din ziua de azi.

Dacă ești student internațional și vrei să studiezi în Germania, atunci va trebui să te pregătești bine. Va trebui probabil să aplici pentru o viză de student cu câteva luni în avans, să îți găsești cazare, să îți faci bagajele și să îți rezolvi problema transportului. Cu toate acestea, primul pas în această aventură interesantă este de a găsi universitatea ideală pentru tine. Pentru a afla mai multe despre programele de Masterat din Germania, aruncă o privire la opțiunile de mai jos sau folosește caseta de căutare pentru a-ți restrânge rezultatele. Poți contacta direct universitățile cu ușurință pentru a obține toate informațiile necesare.

rezultate găsite Filter

Grenoble Master în Afaceri Internaționale (MIB)

GISMA
Campus La zi 24 luni Septembrie 2020 Germania Berlin Hanover + 1 mai mult

Programul Master în Afaceri Internaționale utilizează o perspectivă internațională pentru a aborda conceptele-cheie și abilitățile de management de succes. Programul examinează cele mai fundamentale concepte din mediul internațional, inclusiv marketing, contabilitate, drept comercial și management strategic.

Master în Studii Europene - Guvernare și Reglementare

University of Bonn
Online & Campus Combinate La zi 1 an Înscriere Deschisă Germania Bonn

Master of European Studies - Guvernare și Reglementare este un program postuniversitar de un an oferit de Universitatea din Bonn la Centrul de Cercetare pentru Integrare Europeană (ZEI). Sub conducerea profesorilor ZEI și a unei facultăți de zbor ale unor experți renumiți din întreaga UE, veți face parte dintr-un grup internațional de studenți cu experiențe și experiențe diverse.

Master în Management

ESMT Berlin
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Germania Berlin

ESMT Master's în Management (MIM) pregătește minți talentați pentru o carieră în afaceri globale.

Master of Business Management (MBM) Marketing digital

New European College
Campus La zi 3 - 4 semestre Octombrie 2019 Germania Munich

Programul Master of Business Management, specializat în Marketing Digital

Master Inovare și Antreprenoriat

Munich Business School
Campus La zi 18 - 24 luni Contactează şcoala Germania Munich

Programul de studiu Master in Inovare și Antreprenoriat oferă cunoștințe de afaceri avansate, alături de care vă permite să dezvoltați o mentalitate antreprenorială și să vă echipați cu abilitățile și instrumentele adecvate pentru a aplica cu succes ideile dvs. inovatoare în practică. În plus, formatul unic și abordarea holistică, interdisciplinară a programului de studiu vă permit să explorați noi orizonturi și subiecte extrem de actualizate care fac din Master Innovation and Entrepreneurship o experiență cu adevărat unică. În acest fel, veți evolua într-un antreprenor responsabil cu o înțelegere culturală largă și o personalitate puternică.

M. Sc. Fizică

RWTH International Academy / RWTH Aachen University
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Germania Aachen

Departamentul de fizică al RWTH Aachen oferă un nou program internațional de masterat în fizică. Elevii înscriși în acest program au posibilitatea de a alege în mod flexibil un curs dorit de studiu care se încadrează fie în direcția de cercetare a fizicii particulelor și astroparticulelor, fie a materiei condensate, cu un focus experimental sau teoretic.

Master of Public Policy

Willy Brandt School of Public Policy at the University of Erfurt
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Germania Erfurt

MA Fotografie

University of Applied Sciences Europe
Campus La zi 3 semestre Contactează şcoala Germania Berlin Iserlohn Hamburg + 2 mai mult

Faceți un salt la BTK pentru o carieră interesantă și creativă în Fotografie. Cum? Cu un program de masterat orientat spre viitor, acreditat la BTK - într-un mediu care nu stabilește limite pentru dezvoltarea potențialului dvs. artistic, fie personal, fie geografic.

Master în filosofie, politică și economie

Witten/Herdecke University (UW/H)
Campus La zi 2 - 4 semestre Contactează şcoala Germania Witten

Programul de Master Filozofie, Politică și Economie (PPE) de la Universitatea Witten / Herdecke oferă educație de vârf la intersecția dintre științele sociale și filosofia. Spre deosebire de alte programe de masterat în filosofie, politică și economie, accentul în Witten (Germania) se referă la analiza academică solidă a problemelor din viața reală într-o lume din ce în ce mai interconectată. Se adresează provocărilor secolului XXI într-o lume globalizată ...

MA în managementul conflictelor interculturale

Alice Salomon University of Applied Sciences Berlin
Campus La zi 4 semestre Octombrie 2019 Germania Berlin

Din cauza modificărilor care au fost experimentate de multe societăți, ca urmare a creșterii interdependenței globale, Alice Salomon Universitatea de Stiinte Aplicate (ASH) oferă un Master of Arts în Managementul Conflictelor intercultural (MA-ICM), în scopul de a

Master în Management și Inovare

TUM School of Management Heilbronn
Campus La zi 4 semestre Octombrie 2019 Germania Munich Heilbronn + 1 mai mult

Educația Managerilor de Inovare a Viitorului este scopul Masterului în Management al celor patru semestre

De introducere pe piață (msc)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Campus La zi 3 semestre

Scopul programului de masterat este de a oferi studenților o înțelegere mai profundă a problemelor de marketing, pe baza unui training legate de marketing de sunet.

Master în Digital Media Business

Macromedia University of Applied Sciences
Campus La zi Part time 3 - 4 semestre Contactează şcoala Germania Munich Berlin Cologne + 3 mai mult

Prin intermediul acestui program, studenții dobândesc expertiză în mediul digital media prin module de specialitate și proiecte de practică într-un mediu interdisciplinar și internațional.

Master în Economie Internațională și Politică Publică (MIEPP)

Johannes Gutenberg University Mainz (JGU)
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Germania Mainz Germersheim + 1 mai mult

Începând cu toamna anului 2010, Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz oferă un program de doi ani de masterat în economie internațională și politică publică. Programul este destinat studenților care încearcă să înțeleagă atât oportunitățile, cât și provocările cu care se confruntă factorii de decizie din sectorul privat și public într-o economie mondială din ce în ce mai integrată.

Maestru de Inginerie în Ingineria Apelor

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus La zi 3 semestre Octombrie 2019 Germania Magdeburg

Scopul programului este de a dobândi cunoștințe aprofundate și capacitatea de a lucra independent în conformitate cu metodele științifice, de a se familiariza independent cu diferitele sarcini ale domeniilor de aplicare, de cercetare și de predare și de a stăpâni sarcinile care se schimbă frecvent în viața profesională ca inginer apar în industria apei.