MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Witten Germania 2019/2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Caută Masterate în Statele Unite ale Witten în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în filosofie, politică și economie

Witten/Herdecke University (UW/H)
Campus La zi 2 - 4 semestre Contactează şcoala Germania Witten

Programul de Master Filozofie, Politică și Economie (PPE) de la Universitatea Witten / Herdecke oferă educație de vârf la intersecția dintre științele sociale și filosofia. Spre deosebire de alte programe de masterat în filosofie, politică și economie, accentul în Witten (Germania) se referă la analiza academică solidă a problemelor din viața reală într-o lume din ce în ce mai interconectată. Se adresează provocărilor secolului XXI într-o lume globalizată ...