MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Weimar Germania 2019/2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Weimar este un oraș bogat în cultură istorică găsit în stare de Turingia. Acesta găzduiește 63236 de locuitori deserviți de cele trei institutii publice importante de învățământ superior care oferă diverse programe.

Caută Masterate in Weimar în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master of Natural Hazards and Risks in Structural Engineering

Bauhaus-Universität Weimar
Campus La zi 4 semestre Octombrie 2019 Germania Weimar

Master of European Urban Studies (UE)

Bauhaus-Universität Weimar
Campus La zi 4 semestre Octombrie 2019 Germania Weimar

Studiile Urbane Europene răspund la procesele dinamice de transformare care afectează spațiile urbane la începutul secolului XXI.