MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Treuchtlingen Germania 2021

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Treuchtlingen este un mic oraș cu o populație mică de 12.700 de locuitori, care alcătuiesc comunitatea cald. Aceasta implică 53 de sate și cătune în interiorul frontierelor sale.

Caută Masterate în Statele Unite ale Treuchtlingen în Germania 2021

rezultate găsite Filter

Master European De Management Educaţional

University of Applied Management in Erding
Masterat
<
Normă întreagă
<
4 semestre
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Elevii câştiga un Master european comun al Educaţiei (M.Ed.) gradul de la Universitatea of ​​Applied Management (Germania), de formare a profesorilor la Riga şi Academia de Ma ...

Citeste mai mult