Filter
Masterate
Germania Treuchtlingen Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Treuchtlingen Germania 2019/2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Treuchtlingen este un mic oraș cu o populație mică de 12.700 de locuitori, care alcătuiesc comunitatea cald. Aceasta implică 53 de sate și cătune în interiorul frontierelor sale.

Caută Masterate in Treuchtlingen în Germania 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University of Applied Management in Erding

Elevii câştiga un Master european comun al Educaţiei (M.Ed.) gradul de la Universitatea of ​​Applied Management (Germania), de formare a profesorilor la Riga şi Academia ... [+]

Master european de management educaţional

Elevii câştiga un Master european comun al Educaţiei (M.Ed.) gradul de la Universitatea of Applied Management (Germania), de formare a profesorilor la Riga şi Academia de Management educational (Letonia) şi University College privare de Educaţie al Diecezei de Linz ( Austria).

&nbsp

Programul este deschis pentru toti cei interesati intr-un program de studiu de înaltă calitate în domeniul managementului educaţional la nivel de master.

&nbsp

Ea pregăteşte viitorii lideri a instituţiilor de învăţământ să lucreze în domeniile de copilaria timpurie, secundar, profesională a adulţilor,, continuă sau învăţământul superior şi alte sectoare conexe la nivel naţional sau internaţional. Programul oferă un amestec de cunoştinţe practice, cadre conceptuale şi de stat-of-the-art de cercetare subliniind în acelaşi timp o perspectivă globală în management educaţional. ... [-]

Germania Dortmund Treuchtlingen
Contactează şcoala
La zi
4 semestre
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză