MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Mecklenburg-Vorpommern Germania 2019/2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Mecklenburg-Vorpommern este cel mai mare stat federal 6 în Germania. Ea are o populație de peste 1 milion de oameni și este împărțită în 8 raioane. Statul Mecklenburg-Vorpommern este acasa, la 2 din cele mai vechi universități din Germania și 4 colegii (universități tehnologice).

Caută Masterate in Mecklenburg-Vorpommern în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

M.Eng. inginerie industrială

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences
Campus La zi 3 semestre Septembrie 2019 Germania Schwerin

Top Programul de Master gerankte Inginerie Industrială (M.Eng.) Oferta oportunități excelente pentru a extinde punctele forte personale și să se pregătească bine pentru roluri de conducere. Bazându-se pe primul grad profesional pe care o achiziționați în acest studiu mai aprofundat orientate spre aplicație de expertiză, te antrenezi abilitățile practice și de a dezvolta abilitățile dumneavoastră, de calificare asa. Iar pentru cei care sunt noi pentru noi: un campus de pe coasta Mării Baltice, distracția nu este neglijată în timp ce studia!