MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Sankt Augustin Germania 2019/2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Districtul Rhein-Sieg Germania joaca acasa la oraș mic de Sankt Augustin. Ea are o istorie bogată religios atașat la activitățile misionare anterior. Este numit după patron al divine Misionarii Word.

Caută Masterate in Sankt Augustin în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

De introducere pe piață (msc)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Campus La zi 3 semestre

Scopul programului de masterat este de a oferi studenților o înțelegere mai profundă a problemelor de marketing, pe baza unui training legate de marketing de sunet.