MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Saarbrücken Germania 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Fiind capitala a statului din Saarland, orașul Saarbrucken este un centru comercial major in regiune care se învecinează cu Franța. Orasul este, de asemenea, un centru de învățământ, cu numeroase instituții și universități în cadrul granițelor sale.

Caută Masterate in Saarbrücken în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru în știința datelor și inteligența artificială

Saarland University
Campus La zi 4 semestre Octombrie 2019 Germania Saarbrücken

Vreți să contribuiți la formarea viitorului digital, poate chiar să aduceți o contribuție importantă societății? Apoi programul de masterat în Știința Datelor și Inteligența Artificială (DSAI) este locul potrivit pentru dumneavoastră. Aici, experți recunoscuți conduc cercetarea orientată spre aplicații în domeniile: Știința datelor, Inteligența artificială, Învățarea în mașină și Datele mari și vă pregătesc pe deplin pentru provocările viitorului digital: începerea perfectă într-o experiență profesională și domeniul cercetării.