Filter
Masterate
Germania Saarbrücken Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Saarbrücken Germania 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Fiind capitala a statului din Saarland, orașul Saarbrucken este un centru comercial major in regiune care se învecinează cu Franța. Orasul este, de asemenea, un centru de învățământ, cu numeroase instituții și universități în cadrul granițelor sale.

Caută Masterate in Saarbrücken în Germania 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Germania
Saarbrücken
Tip de studiu
Ritm
Saarland University

Vreți să contribuiți la formarea viitorului digital, poate chiar să aduceți o contribuție importantă societății? Apoi programul de masterat în Știința Datelor și Intelige ... [+]

Masterate 2019/2020 in Saarbrücken Germania. Combinație unică

Campusul informațional Saarland (SIC) de la Saarland University este una dintre locațiile europene de vârf pentru studiul științei informaticii și începerea unei cariere științifice. Împreună cu profesorii de la Departamentul de Științe ale Informaticii și Departamentul de Științe ale Limbilor din cadrul Universității din Saarland University , cercetătorii Centrului pentru Cercetare a Informațiilor CISPA - Helmholtz, Centrul German de Cercetare pentru Inteligența Artificială (DFKI), Centrul de Bioinformatică Saar, Institutul Max Planck pentru Informatică și Institutul Max Planck pentru sisteme informatice predau în Masterprogramul internațional de date științifice și inteligență artificială .... [-]

Germania Saarbrücken
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză