MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Pfarrkirchen Germania 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Caută Masterate în Statele Unite ale Pfarrkirchen în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

M.Eng în clădiri sănătoase și durabile

Deggendorf Institute of Technology
Campus La zi 4 semestre

Cu această diplomă de master, veți obține calificările și abilitățile pentru o carieră internațională în sectorul orientat spre viitor a clădirilor sănătoase și durabile.