MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Oldenburg Germania 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Caută Masterate în Statele Unite ale Oldenburg în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master European în migrație și relațiile interculturale (emmir)

University of Oldenburg
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Germania Oldenburg

EMMIR este Master European în migrație și relațiile interculturale. Acesta este primul afro-european Erasmus Mundus Curs de Master în Studii de migrare. EMMIR este condusă în comun de către cele trei africane și patru universități europene, facilitate de către o rețea largă de parteneri.

Master Managementul Învățării Îmbunătățite în Tehnologie (MTEL)

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning
Online Part time 5 ani Aprilie 2020 Germania Oldenburg

Programul de absolvire a programelor de învățare îmbunătățită (MTEL) a fost proiectat special pentru adulții care doresc să își completeze diploma fără a-și întrerupe cariera și care își propun să-și îmbunătățească abilitățile și competențele profesionale în domeniul învățării îmbunătățite prin tehnologie (TEL) .