MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Saxony Anhalt Germania 2019/2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Saxonia-Anhalt este una dintre cele mai multor state fără ieșire la mare din Germania. Capitalul său este Magdeburg si joaca acasa, la mai mult de 2.2 milioane de locuitori. Ea are unele instituții de învățământ superior oferă o gamă largă de programe.

Caută Masterate in Saxony Anhalt în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Studii postuniversitare (masterat) Studii: Master în Internațional de Performanță în Sport

Lithuanian Sports University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

Programul de studiu se bazează pe un studiu intensiv și aplicat al unei metodologii științifice a unor domenii specifice de disciplină, precum și pe perspective multidisciplinare și interdisciplinare ale studiilor sportive. Programul este implementat utilizând resursele de mobilitate ale schemei Erasmus. Elevii se vor confrunta cu ocazia de a efectua programul de studii la trei universități.

Maestru de Inginerie în Ingineria Apelor

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus La zi 3 semestre Octombrie 2019 Germania Magdeburg

Scopul programului este de a dobândi cunoștințe aprofundate și capacitatea de a lucra independent în conformitate cu metodele științifice, de a se familiariza independent cu diferitele sarcini ale domeniilor de aplicare, de cercetare și de predare și de a stăpâni sarcinile care se schimbă frecvent în viața profesională ca inginer apar în industria apei.