MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Ingolstadt Germania 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Odihnindu-se pe malul Dunării, în statul Bavaria Germania este orasul Ingolstadt. Acesta este acasa, la mai mult de 100.000 de locuitori. Orașul Ingolstadt are două universități principale și alte instituții de învățământ superior.

Caută Masterate in Ingolstadt în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

De master în științe inginerești bazate pe simulare - aplicate mecanica de calcul

esocaet Studies by CADFEM
Online & Campus Combinate Part time 4 semestre Octombrie 2019 Germania Grafing

Din 2005, mulți ingineri și oameni de știință au studiat cu succes prin intermediul part-time masterat de Științe inginerești bazate Simulare program de gradul (SBES), cu accent pe Mecanică Aplicată computaționale.

Executive Master de conducere în managementul resurselor umane

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management
Campus Part time Octombrie 2019 Germania Ingolstadt

Cu "Executive Master of Leadership în Managementul Resurselor Umane" curs ocupaţionale (hrm.master) începe la Ingolstadt API School of Management Catolice ...

program de master dublu de masterat - administrarea afacerilor internaţionale

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Germania Ingolstadt

Dublu de masterat Programul "International Business Administration" - Acest program de doi ani a debutat oficial în 2009/10 iarna. studenţi franceză şi germană poate obţine o dubla Master de API şi Toulouse ESC.