MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Heidelberg Germania 2019/2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Heidelberg este un oras in Rin-Neckar populate Metropolitan Region în sud-vestul Germaniei. Regiunea are o climă central-europeană cu face cald pentru cea mai mare parte a anului. Acesta este acasa, la unele dintre cele mai vechi universități și colegii din Germania.

Caută Masterate in Heidelberg în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Relații Internaționale și Diplomație

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Campus La zi Septembrie 2019 Franţa Paris

Schiller International University Master's în Relații Internaționale și Diplomație oferă studenților posibilitatea de a deveni agenți ai schimbării în relațiile internaționale. Acest program riguros de masterat, găzduit la Heidelberg, Paris, Tampa Bay și Campusurile de învățare la distanță, îi provoacă pe studenți să dezvolte o înțelegere aprofundată a afacerilor internaționale și a diplomației internaționale. Absolvenții pot trece la o carieră în guvern, afaceri, jurnalism și multe altele.

Maestru de Management Internațional

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Campus Online La zi Septembrie 2019 Franţa Paris

Programul MIM a fost conceput pentru a pregăti studenții care au absolvit deja un curs de studiu într-un domeniu non-business special pentru poziții în managementul internațional. Lucrarea de curs cuprinde o varietate de subiecte legate de administrarea afacerilor, inclusiv managementul, marketingul, comunicările contabile, dreptul afacerilor și economia.

Maestru de Inginerie în Tehnologia Apelor

SRH University Heidelberg
Campus La zi 18 - 24 luni Octombrie 2019 Germania Heidelberg

Tehnologia Apelor este un punct-cheie al Ingineriei de Mediu și, prin urmare, o parte esențială a viitorului nostru. Din cauza poluării mediului, a schimbărilor climatice sau a populației noastre din ce în ce mai numeroase, problemele legate de apă se schimbă. Programul de masterat Tehnologia Apelor se concentrează pe aceste subiecte. Acesta acoperă problema reducerii schimbărilor în ceea ce privește problemele legate de protecția împotriva inundațiilor și de tehnologii, cum ar fi desalinizarea și, desigur, aspecte legate de durabilitate și energie.

Master în Inginerie și Inginerie Internațională

SRH University Heidelberg
Campus La zi 18 - 24 luni Octombrie 2019 Germania Heidelberg

Programul nostru de masterat în "Afaceri Internaționale și Inginerie" vă va permite să dezvoltați abordări de soluții precum și să înțelegeți conexiunile dintre gândirea tehnică și filosofia de afaceri și tehnică. În plus, vă veți modela înțelegerea macroeconomică și vă veți dezvolta abilitățile interculturale.

Maestru de Inginerie în Tehnologia Informației

SRH University Heidelberg
Campus La zi 18 luni Octombrie 2019 Germania Heidelberg

În prezent, nu ne mai putem gândi la mediul înconjurător fără echipament electronic. Dezvoltarea din ce în ce mai rapidă a tehnologiilor de înaltă performanță și automatizarea globală continuă creează oportunități neașteptate - atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere profesional. Participați la explorarea acestui domeniu și proiectați viitorul nostru!