Filter
Masterate
Germania Grafing Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Grafing Germania 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Caută Masterate în Statele Unite ale Grafing în Germania 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

esocaet Studies by CADFEM

Din 2005, mulți ingineri și oameni de știință au studiat cu succes prin intermediul part-time masterat de Științe inginerești bazate Simulare program de gradul (SBES), cu ... [+]

Masterate 2019/2020 în Statele Unite ale Grafing Germania. Prezentare generală a programului 2005 a marcat prima dată programul de gradul part-time master Mecanică Aplicată computațională a fost oferit în comun de către universitățile de științe aplicate Landshut și Ingolstadt, precum și CADFEM. De atunci, mulți ingineri și oameni de știință au studiat cu succes prin intermediul part-time masterat de Științe inginerești bazate Simulare program de gradul (SBES), cu accent pe Mecanică Aplicată computaționale. grade posibileMaster (M.Eng., 90 ECTS-credite) studii ale modulului Recunoașterea competențelor, pe care participanții dobândesc deja la locul de muncă Programul anual începe în luna septembrie. Cei cu cunoștințe specifice de fond pot avea posibilitatea de a se înscrie mai târziu. Programarea flexibilă: Studiile universitare de masterat iau de obicei patru semestre pentru a finaliza. Cu un curs de încărcare redusă va dura mai mult. Amestec de module în funcție de necesități Profesori cu experiență din diferite universități și din industrie Limba de predare este engleza Învățarea pe tot parcursul vieții: Chiar și după finalizarea grad, puteți lua modulul de cursuri. Grupul participant ... [-]
Germania Grafing
Octombrie 2019
Engleză
Part time
4 semestre
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză