MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Freising Germania 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Freising oraș este capitala districtului Freising, în stare de Bavaria din Germania. Acesta are două dealuri, care poate fi vazuta de la aeroportul din Munchen în timpul zborului decolări. Ea are peste 40.000 de oameni. Freising este unul dintre orașele vechi, religioase în Bavaria.

Caută Masterate in Freising în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Programul de master european în domeniul protecției consumatorilor (Eureca)

TUM (Technische Universität München) Business School
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Germania Munich Freising + 1 mai mult

Protecția consumatorilor este un domeniu la nivel mondial în creștere în cercetare și învățământ superior. Acesta analizează consumatorilor în mediul lor economic, social și ecologic. Studiul a "Nevoia de studii aprofundate Educație în afaceri de consum în Uniunea Europeană", subliniază cererea din sectoarele corporatiste și guvernamentale, precum și organizațiile de consumatori pentru absolvenții învățământului superior în acest domeniu.