165 Masterat Programe în Germania for 2024

Masterat Programe în Germania for 2024Filter
    • Madrid, Spania
    • Berlin, Germania

    La zi

    15 Luni

    În campus

    Engleză

    Masterul în Management de Proiect Digital și Consultanță pregătește participanții pentru cariere ca strategi sau manageri de proiect în cadrul unei firme sau ca consultanți, dezvoltându-și abilitățile profesionale și crearea de rețele. În același timp, participanții vor trăi o experiență internațională unică în două dintre campusurile noastre europene (Madrid și Berlin) + Seminar internațional (în edițiile anterioare a avut loc în Silicon Valley, San Francisco).

    • Berlin, Germania

    La zi

    12 Luni

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Programul de master în management IT al IU te va pregăti să devii un expert IT foarte căutat, cu o puternică perspicacitate în afaceri și abilități de management al oamenilor. Spre deosebire de un program de master IT, acest grad se concentrează pe dotarea dvs. cu abilitățile de a reduce decalajul dintre planificarea afacerilor de ansamblu și aspectele mai tehnice ale deținerii unei infrastructuri IT.

    • Online

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Managerii IT sunt foarte solicitați la nivel global, acoperind diverse sectoare de afaceri. Master Management în IT Management se bucură de perspective promițătoare în diverse căi de carieră, inclusiv managementul tehnologiei, consultanță și managementul schimbării sau al proiectelor. Întrebarea rămâne: cum vă poziționați în fața concurenței de pe piață?

    • Berlin, Germania

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul de master „Managementul conflictelor interculturale” a fost lansat de Universitatea de Științe Aplicate Alice Salomon (ASH) în 2002, influențat de noțiunile de război din Kosovo din fosta Iugoslavie în 1998 și 1999. Sub impresia acestui război și a cruzimilor însoțite. ASH a decis să instaleze un program de master pentru a pregăti experții pentru munca în prevenirea, soluționarea și managementul conflictelor.

    • Berlin, Germania

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Fii de succes în economia verde și albastră. Aflați să înțelegeți sistemele și proiectele atât din punct de vedere tehnic, cât și economic din Master Renewable Energy. Mulțumită conceptului nostru bazat pe abilități și interdisciplinar, vă veți bucura de perspective de muncă de primă clasă.

    • Berlin, Germania

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat profesional IT Business și digitalizare oferă cunoștințe aprofundate în domeniul tehnologiei informației pentru întreprinderi. Conține o combinație unică de abilități IT aprofundate și aspecte economice. Programul se adresează persoanelor care lucrează deja în domeniul IT, precum și absolvenților de informatică aplicată și discipline similare.

    • Bremen, Germania

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Witten, Germania

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul de master Filosofie, Politică și Economie (PPE) de la Universitatea Witten/Herdecke din Germania oferă educație de ultimă oră la intersecția științelor sociale și a filozofiei. Spre deosebire de alte programe de master în filosofie, politică și economie, accentul în Witten (Germania) este pus pe analiza academică solidă a problemelor din viața reală într-o lume din ce în ce mai interconectată. Acesta abordează provocările secolului 21 într-un...

    • Berlin, Germania
    • Potsdam, Germania

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    This application-oriented engineering master's degree program in Computer Science will equip you with in-depth skills and knowledge in the application of algorithms, programming, and machine learning in the context of real-world business problems. A key component of the program is the concept of "computational thinking." As a student at Gisma University of Applied Sciences, you will be taught how to use abstraction and decomposition to tackle large complex tasks, design large complex systems, and analyze large data sets.

    • Barcelona, Spania
    • Munich, Germania

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Progresele tehnologice au schimbat dramatic modul în care funcționează afacerile, iar expertiza în analiza afacerilor și știința datelor este esențială pentru a valorifica tehnologia în vederea obținerii unor rezultate optime. Aplicând o abordare practică, acest program le oferă studenților o bază cuprinzătoare în știința datelor, utilizând software, instrumente și aplicații de top din industrie. Studenții vor dobândi experiență practică cu aplicații și seturi de instrumente avansate bazate pe web, vor înțelege cum să utilizeze datele ca resursă strategică și vor învăța cum să aplice abilitățile de gestionare a datelor într-un cadru de afaceri pentru a implementa în mod eficient soluții bazate pe date.

    • Heidelberg, Germania
    • Madrid, Spania
    • + 1 more

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Acest program combină rezolvarea problemelor, analiza structurală, dezvoltarea proiectelor și managementul cu o examinare teoretică și critică cuprinzătoare a practicilor politice, culturale, juridice și socio-economice care alcătuiesc lumea noastră din ce în ce mai interdependentă și complexă. Având din mai multe domenii, inclusiv finanțe, drept, istorie, filozofie și teologie, acest program este hotărât interdisciplinar.

    • Paris, Franţa
    • Zaragoza, Spania
    • + 2 more

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză, Spaniolă, Franceză

    EUREC împreună cu principalele universități europene implicate în educația și instruirea în domeniul energiei regenerabile au răspuns acestei solicitări prin dezvoltarea Masterului European în Energii Regenerabile.

    • Oldenburg, Germania

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul de master DES oferă un program de studiu științific concentrat, bazat pe o diplomă de licență în informatică sau un subiect strâns legat. Programul de studii oferă o abordare interdisciplinară a dezvoltării și analizei inteligenței sistemului necesare pentru furnizarea de energie în viitoarea rețea energetică.

    • Online Spain
    • Online Switzerland
    • + 1 more

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Analiza afacerilor și știința datelor sunt cruciale pentru funcționarea eficientă a companiilor de astăzi, iar profesioniștii cu competențe în aceste domenii sunt foarte căutați de companii. Acest program folosește o metodologie practică, experiențială, pentru a oferi studenților abilități practice și cunoștințe despre software, instrumente și aplicații de vârf în industrie, precum și o înțelegere cuprinzătoare a subiectelor cheie, de la big data la învățarea automată și AI.

    • Frankfurt, Germania

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Master în științe aplicate al datelor este un răspuns la cererea din diferite industrii pentru oamenii de știință de date experimentate cu afaceri cu abilități de colaborare pentru a se potrivi. Acest program de 4 semestre, conceput pentru studenții interesați să aplice știința datelor informatice la problemele de afaceri contemporane, echipează studenții cu abilitățile tehnice, cunoștințele domeniului de afaceri și judecata critică pentru a naviga în ecosistemul modern de date. Studenții noștri vor câștiga experiență practică în rezolvarea problemelor din domeniul științei datelor din lumea reală de la partenerii noștri importanți din industrie, cum ar fi Innoplexus, Commerzbank și PwC. În plus, studenții noștri vor avea acces exclusiv extins la și vor participa la proiectele curente derulate de acești și de alți parteneri din industrie.