MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Esslingen Germania 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Orașul Esslingen este situat pe malul râului Neckar, în Baden-wurtlermberg, sudul Germaniei. Este acasa, la Universitatea Esslingen de Științe Aplicate care specializări în inginerie mecanică și inginerie auto.

Caută Masterate in Esslingen în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Meng în proiectare și dezvoltare pentru inginerie mecanica si auto

Esslingen University of Applied Sciences
Campus La zi 3 semestre Octombrie 2019 Germania Esslingen

Internaționalitate este o caracteristică foarte importantă de la Universitatea Esslingen. Noi oferim posibilitatea de elevi din medii culturale diverse pentru a studia, lucra și de a trăi împreună.

Meng în sistemele auto

Esslingen University of Applied Sciences
Campus La zi 3 semestre Octombrie 2019 Germania Esslingen

În ultimii ani, sistemele de automobile au crescut ca număr, domeniul de aplicare și complexitatea. Industria auto se confruntă cu o provocare enormă datorită creșterii concurenței și cerințele în continuă creștere în ceea ce privește costul, siguranța activă și pasivă și economia de combustibil.