MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Esslingen Germania 2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Orașul Esslingen este situat pe malul râului Neckar, în Baden-wurtlermberg, sudul Germaniei. Este acasa, la Universitatea Esslingen de Științe Aplicate care specializări în inginerie mecanică și inginerie auto.

Caută Masterate în Statele Unite ale Esslingen în Germania 2020

rezultate găsite Filter

MEng în sisteme auto

Esslingen University of Applied Sciences
Cursuri Executive
Oct 2020
<
La zi
<
3 semestre
Campus

În ultimii ani sistemele auto au crescut în număr, domeniu de aplicare și complexitate. Industria auto se confruntă cu o provocare enormă din cauza creșterii concurenței și a ...

Citeste mai mult

MEng în proiectare și dezvoltare pentru inginerie mecanică și auto

Esslingen University of Applied Sciences
Cursuri Executive
Oct 2020
<
La zi
<
3 semestre
Campus

Internaționalitatea este o caracteristică foarte importantă la Universitatea Esslingen. Oferim oportunitatea studenților din medii culturale diverse să studieze, să lucreze și ...

Citeste mai mult