MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Bonn Germania 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Odihnindu-se pe malurile râului Rin, în Renania de Nord-Westfalia, Germania este Bonn. Acesta este un oras care are influenta in politica si administratie Germania. Acesta este acasa, la Universitatea din Bonn, care una din universitățile cele mai mari și de prestigiu din Germania.

Caută Masterate in Bonn în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Studii Europene - Guvernare și Reglementare

University of Bonn
Online & Campus Combinate La zi 1 an Înscriere Deschisă Germania Bonn

Master of European Studies - Guvernare și Reglementare este un program postuniversitar de un an oferit de Universitatea din Bonn la Centrul de Cercetare pentru Integrare Europeană (ZEI). Sub conducerea profesorilor ZEI și a unei facultăți de zbor ale unor experți renumiți din întreaga UE, veți face parte dintr-un grup internațional de studenți cu experiențe și experiențe diverse.