MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Biberach Germania 2019/2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Caută Masterate în Statele Unite ale Biberach în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Management de proiect de master (inginer civil (-in))

Hochschule Biberach University Of Applied Science
Campus La zi 3 semestre Octombrie 2019 Germania Biberach Ulm Regatul Unit London Elveţia Zürich + 5 mai mult

Studenții noștri vor fi preparate prin metode și tehnici de prelucrare a proiectelor (mari) și evenimente practice pentru expertiza de aplicare a cerințelor complexe în viața profesională - însoțite de seminarii și proiecte-pilot în lucrul în echipă.

Inginerie civilă program de studii de master

Hochschule Biberach University Of Applied Science
Online & Campus Combinate La zi Part time 3 semestre Octombrie 2019 Germania Biberach Ulm Regatul Unit London Elveţia Zürich + 6 mai mult

Studii de master Inginerie Civilă de la Universitatea Biberach dezvoltat și completat în licență conținut predominant tehnic prin componente de management, management de proiect și prin aplicarea Bauinformatik, calcul de programe de infrastructură și metode de element finit. Studiul științific al conținutului tehnic special este susținută prin strânsa colaborare cu institutele interdisciplinar Universitatea Biberach.