MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Berlin Germania 2019/2020

Berlinul poate fi descris în multe feluri: creativ, unic, la modă, eclectic, dar şi fascinant şi hotărât în acelaşi timp. Berlinul este unul dintre cele mai vibrante oraşe din Germania şi atrage studenţi din toate colţurile lumii care doresc să urmeze un Masterat în Berlin. Acesta este un oraş cu adevărat internaţional care are o diversitate culturală grozavă. Având costuri de trai mai convenabile decât multe alte oraşe europene, un Masterat în Berlin reprezintă o variantă atractivă pentru foarte multi studenţi.

Berlinul consideră educaţia foarte importantă, iar acest lucru reiese din numărul de programe de masterat de înaltă calitate pe care le oferă. Berlin are patru universităţi precum şi mai multe şcoli private, tehnice şi profesionale, aşa că există multe oportunităţi de a urma un Masterat în Berlin. Studenţii care urmează un Masterat în Berlin pot alege să studieze în domenii precum Tehnologia Informaţiei, Modă, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice, Economie, Studii Regionale, Afaceri şi nu numai.

Caută în opţiunile de mai jos pentru a afla mai multe despre un Masterat în Berlin!

rezultate găsite Filter

Grenoble Master în Afaceri Internaționale (MIB)

GISMA
Campus La zi 24 luni Septembrie 2020 Germania Berlin Hanover + 1 mai mult

Programul Master în Afaceri Internaționale utilizează o perspectivă internațională pentru a aborda conceptele-cheie și abilitățile de management de succes. Programul examinează cele mai fundamentale concepte din mediul internațional, inclusiv marketing, contabilitate, drept comercial și management strategic.

Master în Management

ESMT Berlin
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Germania Berlin

ESMT Master's în Management (MIM) pregătește minți talentați pentru o carieră în afaceri globale.

MA Fotografie

University of Applied Sciences Europe
Campus La zi 3 semestre Contactează şcoala Germania Berlin Iserlohn Hamburg + 2 mai mult

Faceți un salt la BTK pentru o carieră interesantă și creativă în Fotografie. Cum? Cu un program de masterat orientat spre viitor, acreditat la BTK - într-un mediu care nu stabilește limite pentru dezvoltarea potențialului dvs. artistic, fie personal, fie geografic.

Maestru de management al conflictului intercultural

Alice Salomon University of Applied Sciences Berlin
Campus La zi 4 semestre Octombrie 2019 Germania Berlin

Programul de Master "Intercultural Managementul conflictelor", a fost lansat de către Salomon Universitatea Alice de Stiinte Aplicate (ASH) în 2002, influențată de noțiunile de războiul din Kosovo din fosta Iugoslavie în 1998 și 1999. Sub impresia acestui război și cruzimile este însoțit ASH a decis să instaleze un program de Master pentru a pregăti experți pentru munca în prevenirea și soluționarea conflictelor, și de management.

Master în Studii Chineze Economice Europene și Afaceri

Berlin School of Economics & Law
Campus La zi 4 semestre Contactează şcoala Germania Berlin

MBA Chineză-Economie Europeană și Studii de afaceri este un program de studiu intercultural în care studenții dobândesc cunoștințe de bază în economie și relațiile economice din China și Europa. Aceasta include analizarea aspectelor specifice ale comerțului intern și a fluxurilor financiare, precum și înțelegerea condițiilor socio-economice ale celor două regiuni geopolitice.

MBA & E: administrarea afacerilor și inginerie

HTW Berlin University Of Applied Sciences
Campus La zi 3 - 4 semestre Contactează şcoala Germania Berlin

Ponderea a conținutului curs de MBA & E instituie un accent dublă pe teme desprinse în mod egal de administrare a afacerilor și subiecte tehnologice. Absolvenții de la acest curs sunt echipate nu numai cu abilități excepționale de specialitate, dar dezvolta o aplicabil la o varietate de industrii și funcțiile de afaceri stabilit-minte analitică.

Master în designul Smart City

Macromedia University of Applied Sciences
Campus La zi Part time 3 - 4 semestre Contactează şcoala Germania Munich Berlin Cologne + 3 mai mult

Programul de masterat în Smart City Design este adaptat pentru a ajuta studenții să înțeleagă cât mai bine atât aspectele strategice, cât și cele operaționale ale proiectării orașelor inteligente și durabile. Curriculum-ul combină o privire de ansamblu largă a temelor de proiectare cu cursuri specializate și module practice concepute pentru a le oferi o cunoaștere aprofundată a provocărilor urbane, a instrumentelor relevante și a metodelor de proiectare agile, în același timp cultivând gândirea inovatoare și abilitățile de afaceri.

Maestru De Inginerie în Inginerie și Afaceri Internaționale

SRH Hochschule Berlin
Campus La zi 4 semestre Contactează şcoala Germania Berlin

Îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră cu programul nostru interdisciplinar de Master în Inginerie și Afaceri Internaționale. Noul nostru grad vă permite să obțineți o înțelegere globală a sistemelor economice și tehnice.

Master în antreprenoriat responsabil gestionarea impactului și inovare

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
Online & Campus Combinate Part time 1 - 12 luni Octombrie 2019 Germania Berlin

MA în Management Responsabil - Specializare în Impact inovație și spirit antreprenorial (antreprenoriat social și Social Innovation)

Legea europeană și internațională în domeniul energiei (MBL)

TU-Campus EUREF
Campus La zi 2 semestre Contactează şcoala Germania Berlin

Pentru al cincilea an, Technische Universität Berlin oferă Master în Dreptul European și Internațional pentru Energie din Campusul EUREF din centrul Berlinului. Cursul oferă avocaților, juriștilor și economiștilor o oportunitate excelentă de a câștiga experiență în domeniul legislației energetice internaționale și europene.

Master of Public Policy

Hertie School
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Germania Berlin

The Hertie School’s Master of Public Policy is a 2-year, full-time programme in English for individuals who want to understand and get involved in public affairs, political science and economy as well as learn analytical and managerial skills and help shape tomorrow’s world.

Master în afaceri și psihologie organizațională

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities
Online & Campus Combinate La zi 2 ani Octombrie 2019 Germania Berlin

Potențialul programului nostru de masterat "Psihologie de afaceri și organizațională" este aplicabil în rutina zilnică a vieții organizaționale moderne. Cursul de diplomă oferă studii științifice fundamentate științific, cu un element practic puternic, pregătindu-vă pentru o gamă largă de funcții și domenii de expertiză.

Master în Master în Guvernare Economică Globală și Afaceri Publice

Centre international de formation européenne (CIFE)
Campus Online & Campus Combinate La zi 1 an Februarie 2020 Germania Berlin Franţa Nice Belgia Brussels Ungaria Budapest Regatul Unit Canterbury Italia Rome Turcia Istanbul Tunisia Tunis + 15 mai mult

Maestrul se concentrează asupra modului de evaluare, gestionare și consolidare a guvernanței instituțiilor publice și private cu o gamă largă de instrumente economice și digitale. Programul de un an este predat de cercetători renumiți și de profesioniști cu experiență, care combină experiența practică secundară cu cea profesională și acreditările academice. Acesta combină predarea la fața locului, studiile de caz, misiunile de consultanță, teza de cercetare și instrumentele de învățare la distanță.

Master în sisteme autonome (AUS)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani August 2020 Ungaria Budapest Finlanda Espoo Franţa Paris Germania Berlin Regatul Unit London Italia Trento Ţările de Jos Eindhoven Spania Madrid Suedia Stockholm + 16 mai mult

Pentru oricine interesat de o carieră legată de autoturisme, robotică sau inteligență artificială, EIT Digital Masters School oferă un program de masterat de doi ani în Autonomous Systems (AUS).

Master în Management

ESCP Europe Business School
Campus La zi 24 luni Septembrie 2020 Franţa Paris

Acest program de masterat de doi ani, cu normă întreagă, oferă posibilitatea de a studia în până la patru țări, cu opțiuni variind de la cele șase campusuri europene ale ESCP la cei peste 100 de parteneri din întreaga lume.