MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Aachen Germania 2019/2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Caută Masterate în Statele Unite ale Aachen în Germania 2019/2020

rezultate găsite Filter

M. Sc. Fizică

RWTH International Academy / RWTH Aachen University
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Germania Aachen

Departamentul de fizică al RWTH Aachen oferă un nou program internațional de masterat în fizică. Elevii înscriși în acest program au posibilitatea de a alege în mod flexibil un curs dorit de studiu care se încadrează fie în direcția de cercetare a fizicii particulelor și astroparticulelor, fie a materiei condensate, cu un focus experimental sau teoretic.