MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Tbilisi Georgia 2019/2020

Tbilisi reprezintă centrul economic, social, cultural şi politic al Georgiei. Tbilisi este un oraş modern cu o istorie lungă şi bogată. Studenţii care aleg un Masterat în Tbilisi se pot bucura de nenumăratele cafenele, de oportunităţile culturale şi de captivanta viaţă de noapte pe care acest oraş dinamic le are de oferit. În Tbilisi există mai multe instituţii academice de stat şi private care oferă programe de studiu postuniversitare de înaltă calitate şi facilităţi moderne.

Un Masterat în Tbilisi oferă studenţilor nu numai educaţie, dar şi oportunitatea de a se dezvolta pe plan intelectual şi cultural, precum şi o experienţă internaţională importantă pe care potenţialii angajatori o vor valora. Există o gamă largă de programe de Masterat în Tbilisi în domenii precum Afaceri, Drept, Studii Regionale, Medicină şi multe altele. Studenţii la un Masterat în Tbilisi au de asemenea oportunitatea de a alege între a studia cu normă întreagă sau cu jumătate de normă.

Află mai multe despre un Masterat în Tbilisi citind despre programele de mai jos. Fă următorul pas spre îndeplinirea ţelurilor personale şi profesionale chiar azi!

rezultate găsite Filter

Master în alimentarea cu apă, evacuarea apei și utilizarea rațională și protecția resurselor de apă

Georgian Technical University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Georgia Tbilisi

Programul de masterat în aprovizionarea cu apă, evacuarea apei și utilizarea rațională și protecția resurselor de apă oferă absolvenților săi cunoștințele și abilitățile cerute de piață pentru a începe în mod independent și liber dezvoltarea construcției de sisteme de alimentare cu apă și canalizare și de a gestiona în mod adecvat procesul de construcție într- Durabilă și sigură.

Master în ingineria apei

Georgian Technical University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Georgia Tbilisi

Obiectivul acestui Master este de a pregăti inginerul de resurse de apă, care va fi cerința modernă, adecvată, competitivă, orientată spre performanță, axată pe activitățile practice și operaționale. Care, va poate oferi proiectarea și punerea în aplicare a activităților operaționale date în normele de construcție și reguli, va fi motivată să fie un punct de vedere profesional, o contribuție demn la dezvoltarea social - economică. Va fi capabil să proiecteze, să construiască și să exploateze sistemele de gestionare a resurselor de apă utilizând programe computerizate moderne și să ia în considerare factorii de risc în procesele de reglementare. Vor fi capabili de clasificarea apei naturale, monitorizarea calității apei și evaluarea utilizării standardelor moderne.

Master în viticultură și enologie

Georgian Technical University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Georgia Tbilisi

După absolvirea acestui program, cu cunoștințele dobândite și calificarea acordată, persoana va putea să lucreze în sectorul privat, organizații guvernamentale și neguvernamentale cum ar fi companiile vinicole, companiile de cultivare a strugurilor, vinurile spumante și băuturile distilate, laboratoarele, comisiile de degustare, asociațiile Lucrând în domeniul viticulturii și enologiei, Ministerului Agriculturii și agențiilor sale afiliate.

Master în management și politica de tehnologie

Georgian Technical University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Georgia Tbilisi

Programul de Master în Management și Politica de Tehnologie va oferi absolvenților săi cunoștințele și abilitățile de a analiza problemele sociotehnice complexe, de a structura și modela soluțiile lor și de a realiza proiectarea și implementarea de proiecte, programe și politici complexe în domeniul tehnologic .

Master în proiectare

Georgian Technical University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Georgia Tbilisi

Acest program este destinat să consolideze cunoștințele și abilitățile profesioniștilor în design, precum și cele din alte discipline, să intre sau să continue în cadrul unor cariere diverse în disciplinele de proiectare și alte discipline profesionale aliate. Programul extinde înțelegerea critică a studenților asupra contextelor sociale, culturale, economice și politice contemporane și contemporane ale designului, oferind în același timp o pregătire specializată și o experiență avansată de ultimă oră - în practica, procesele și metodele de proiectare - Să realizeze proiecte de proiectare complexe, multi-fațete și să producă rezultate și rezultate de design profesionale la un standard internațional.

Master în engleză de agronomie (empa)

Georgian Technical University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Georgia Tbilisi

Programul de Agronomie al Maestrului de Engleză ("EMPA"), înființat în toamna anului 2017, oferă o oportunitate unică potențialilor candidați care aspiră să devină lideri globali viitori în domeniul agronomiei. Toate cursurile și cursurile EMPA sunt oferite în limba engleză pentru a pregăti elevii să facă față provocărilor din viața reală ale economiei globale. Echipa noastră de experți de profesori și lectori de limbă engleză este instruită să echipeze fiecare elev cu abilitățile de limba engleză necesare pentru a concura atât în ​​domeniul academic, cât și în cel profesional. Suntem încrezători că EMPA este cel mai important program internațional din domeniul agronomiei.

MA în economie

International School Of Economics
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Georgia Tbilisi

Programul MA ISET în economie a fost lansat în toamna anului 2006 ca un program de absolvent de la Universitatea de Stat din Tbilisi. Programul ia studenți prin intermediul unui provocator curriculum de doi ani, comparabile în conținut și de calitate pentru primii doi ani de studiu la doctorat de renume programe în America de Nord și Europa de Vest. Toate cursurile sunt predate în limba engleză de facultate internaționale de înaltă calificare ...

Master in managementul transportului aerian

Georgian Aviation University
Campus La zi 2 ani August 2020 Georgia Tbilisi

Facultatea de Transporturi Aeriene Management și Administrarea pregătește specialiști din licență și master cu major în: Managementul de transport aerian.

Maestru de Genetică Aplicată

Ilia State University
Campus La zi 2 ani August 2020 Georgia Tbilisi

Master of Genetics Applied la Facultatea de Științe Naturale și Medicină va instrui elevii la un standard internațional, care încorporează tehnologia biomoleculară curentă. Destul de simplu, utilizarea biotehnologiei, în special a aplicațiilor genetice moleculare, este acum omniprezentă în comerț și cercetare.

Master în Tehnologia Informației

The University Of Georgia
Campus La zi 4 semestre August 2020 Georgia Tbilisi

Programul își propune să ofere studenților cunoștințe și experiență extinse în domeniul cercetării și dezvoltării tehnologiei informației. Cursurile de tehnologie a informației includ Sisteme de Calcul și Rețele (Cisco CCNP Certificates), Programare Web și Rețea, Bază de Date (Certificat Oracle), Dezvoltare Aplicații Mobile, Sisteme ERP și Metode Logice și Probabilități în Tehnologia Informației. Diverse cursuri elective oferă studenților posibilitatea de a aprofunda abilitățile de comunicare, de a dobândi cunoștințe și aptitudini extinse legate de concluziile bazate pe cercetare, pentru a rezolva problemele din domeniul tehnologiilor informaționale moderne, abordând problemele care necesită cunoașterea exhaustivă a principiilor și proceselor . Absolvenții vor putea să lucreze în organizații de cercetare, bănci, companii de asigurări, organizații private și de stat, în calitate de administratori IT, administratori de Web, rețele sau baze de date.