MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Tours Franţa 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

Caută Masterate în Statele Unite ale Tours în Franţa 2019/2020

rezultate găsite Filter

Inginerie electronică și mecanică de master - inginerie mecanică

University of TOURS
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Tours

Acest Master de cercetare intitulat «Electronice si Inginerie Mecanica - program de Inginerie Mecanică» (EME) este un studiu de un an vizează aducerea studenți, fondul teoretic trebuie să fie un expert în

Maestru în inginerie electronică și mecanică (EME)

University of TOURS
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Tours

Această cercetare de Master intitulat «electronice și mecanice Inginerie - Programul electronic de» ​​(EME) este un studiu de un an vizează elevii aduc, pe fondul teoretic trebuie să fie un expert în domeniu.

maestru în suport decizional asistată de calculator

University of TOURS
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Tours

Internațional nemernici de cercetare Master este un studiu de un an, cu scopul de a vă aduce fundal teoretic trebuie să fie un expert al "Stiinta mai bună".

Maestru în planificarea și durabilitate: planificarea urbană și regională (ps / URP)

University of TOURS
Campus La zi 2 semestre Septembrie 2019 Franţa Tours

Acest Master își propune să ajute elevii să dezvolte o înțelegere critică a provocărilor contemporane de planificare pentru orașe și regiuni urbane, în contextul schimbărilor climatice și creșterea nevoilor umane.

Maestru al fizicii fundamentale

University of TOURS
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Tours

Maestru de Fizica fundamentale este un grad de prestigiu care este destinat în mod special pentru studenții interesați în metodele și conceptele fizicii fundamentale din gama largă de subiecte vizate de fenomene liniare non, inclusiv fizica particulelor, teoria cuantică câmp, relativitatea generală, cosmologie, propagare de valuri în mass-media complex, sisteme dezordonate / haotice.