MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Talence Franţa 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Caută Masterate în Statele Unite ale Talence în Franţa 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru în NeuroBIM

University of Bordeaux
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Bordeaux Pessac Talence + 2 mai mult

Acest program internațional de master oferă o abordare unică interdisciplinară și integrată de instruire care acoperă toate subiectele majore ale cercetării creierului, de la funcțiile normale ale creierului până la tulburările cerebrale.

Master în știința datelor din domeniul sănătății publice

University of Bordeaux
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Bordeaux Pessac Talence + 2 mai mult

Acest program internațional de master oferă un an de cercetare internațională în domeniul științei datelor din domeniul sănătății publice, de la proiectarea proiectului până la analiza datelor de sănătate din viața reală și comunicarea rezultatelor.

Master în Materiale Avansate Inovatoare de Reciclare (AMIR)

University of Bordeaux
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Bordeaux Pessac Talence + 2 mai mult

Acest program de masterat internațional oferă un program academic la nivel înalt, interdisciplinar, axat pe lanțul valoric al materiilor prime, cu accent deosebit pe reciclare.