MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Saint-Nazaire Franţa 2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Caută Masterate în Statele Unite ale Saint-Nazaire în Franţa 2020

rezultate găsite Filter

Master în Microalgae Bioprocess Engineering

Université de Nantes
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Franţa Saint-Nazaire

Masterul internațional de masterat Microalgae Bioprocess Engineering este integrat într-un program de doi ani în inginerie procesuală și bioproces, cu trei semestre academice (prelegeri în limba engleză) și un stagiu de șase luni în industrie sau laborator de cercetare.

Master în energie electrică

Université de Nantes
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Saint-Nazaire

Prin acest Master, studenții vor dobândi competențe excelente în gestionarea energiei electrice. Pe baza cursurilor de inginerie electrică, studenții vor putea să proiecteze, să dezvolte și să îmbunătățească sistemele electrice complexe (mașină inovatoare, electronică avansată de putere, rețea inteligentă și sisteme cu mai multe surse) și să pregătească doctorat.

MAN-IMAL Master - "De la animal la om: analiza și gestionarea riscurilor pentru sănătate și alimentație"

Université de Nantes
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Nantes Saint-Nazaire + 1 mai mult

Proiectat de o echipă pedagogică de peste 80 de experți: profesori de cercetare dintr-o varietate de discipline (agronomie, medicină, studii veterinare, biologie, farmacie, drept, economie) și numeroși profesioniști din aceleași domenii, programul beneficiază de sprijinul fiecărui unitățile de cercetare ale partenerilor.

Master în Chimie - Analiză, Molecule, Materiale, Medicină

Université de Nantes
Campus La zi 6 săptămâni Contactează şcoala Franţa Nantes Saint-Nazaire + 1 mai mult

Opțiunea internațională Biomeasurement, Biomonitoring, Biosensors (3B) se află la interfața mai multor discipline (biologie, chimie, fizică, materiale, inginerie, statistică, electronică) și este destinată elevilor cu medii inițiale foarte diferite.

Master în Managementul Inovării / Managementul proiectelor inovatoare

Université de Nantes
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Vietnam Hanoi Franţa Saint-Nazaire + 2 mai mult

Acest program oferă studenților cu o bază teoretică solidă în managementul științei și managementului inovației pentru a dezvolta o înțelegere a inovației și dinamicii antreprenoriale.

Master în întreținerea structurală bazată pe fiabilitate pentru energia regenerabilă marină

Université de Nantes
Online & Campus Combinate La zi 1 an Septembrie 2020 Franţa Nantes Saint-Nazaire + 1 mai mult

Acest program își propune să pregătească specialiști în fiabilitate structurală, monitorizare și întreținere în domeniul energiei regenerabile marine (MRE). La sfârșitul acestui program, veți putea utiliza și cuantifica valoarea adăugată a tehnicilor de testare nedistructivă și a metodelor SHM aplicate structurilor offshore.

MBFA Master Curs de Asigurări Financiare Bancare - Internaționale

Université de Nantes
Campus Part time 15 luni Contactează şcoala Vietnam Hanoi Franţa Saint-Nazaire + 2 mai mult

Această pregătire se bazează pe experiența IAE Nantes - Economics