MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Rouen Franţa 2019/2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Odihnindu-se pe malurile râului Sena, în nordul Franței este Rouen. Este capitala regiunii Normandia Superioara. Acesta este acasa, mai mult de 100.000 de locuitori. Orasul este acasa, la Universitatea din Rouen și alte instituții de învățământ superior.

Caută Masterate în Statele Unite ale Rouen în Franţa 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru în sisteme informatice

ESIGELEC Graduate School of Engineering
Campus La zi 3 - 4 semestre Contactează şcoala Franţa Rouen

Informatică, cloud computing, dezvoltare web, sisteme de informare, de informații de afaceri, programare, baze de date, de sensibilizare Cross-cultural, de proiect și module de management.

Master în sistemele electronice integrate

ESIGELEC Graduate School of Engineering
Campus La zi 3 - 4 semestre Contactează şcoala Franţa Rouen

- Electronică și sisteme integrate, - proiectare, dezvoltare și producție a sistemelor electronice si echipamente utilizate in industria aeronautică, spațiu și de automobile, - câteva module de management de proiect și o grijă proiect, de asemenea, incluse în program.

Master în Management

NEOMA Business School
Campus La zi 24 - 24 ani Septembrie 2019 Franţa Rouen

Master în programul de management oferă o viziune globală și strategică a companiei pentru a înțelege modul în care diferitele sale funcții vă pregătesc pentru poziții de conducere senior la nivel global. Vă va face un expert în management, capabil să conducă în mod eficient specialiști în marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane, garantând astfel posibilitatea de angajare la un nivel înalt pe tot parcursul vieții profesionale, în Franța sau în străinătate.