Filter
Masterate
Franţa Rennes Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Rennes Franţa 2019/2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Caută Masterate în Statele Unite ale Rennes în Franţa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

EIT Digital Master School

Infrastructurile Cloud și Network oferă o imagine globală a rețelei și a cloud computing-ului. Elevii vor învăța să stăpânească managementul rețelei, funcționarea și desi ... [+]

Masterate 2019/2020 în Statele Unite ale Rennes Franţa. De ce studiază infrastructura cloud și a rețelei (CNI) la EIT Digital Master School ?

Infrastructurile Cloud și Network oferă o imagine globală a rețelei și a cloud computing-ului . Elevii vor învăța să stăpânească managementul rețelei, funcționarea și designul, pe de o parte , și modelele de servicii cloud și de implementare , strategii de implementare și design de aplicații, pe de altă parte. Programul se concentrează, de asemenea, pe viitoarele direcții de cloud computing , de exemplu, în domeniile computerizării la margini și în cea a ceștilor , precum și a blocurilor și a aplicațiilor distribuite .

Curriculum-ul combină majoritatea tehnică în infrastructurile de tip Cloud și Network (75% din domeniul tehnic major) cu un minor în Inovare... [-]

Franţa Paris
August 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mamaself+

MaMaSELF este un curs internațional de doi ani de Master în materie de Științe ale Materialelor, predat pe deplin în limba engleză, oferind mai multe diplome de masterat ... [+]

Maestru în știința materialelorUn maestru de excelență

MaMaSELF este un curs internațional de doi ani de Master în știința materialelor, predat pe deplin în limba engleză, oferind mai multe diplome de masterat și recunoscut ca formare europeană de excelență în acest domeniu din 2007.

Programul comun acoperă fundamentele materialelor (structura și dinamica materiei condensate și proprietățile chimice, mecanice și fizice ale materialelor). Mamaself propune, de asemenea, să se concentreze asupra aplicațiilor legate de energie (conversia, depozitarea și eficiența energetică, nanomateriale, geomateriale, materiale inteligente). Un obiectiv specific al programului Mamaself este de a explica aplicarea "facilităților la scară largă" pentru caracterizarea și dezvoltarea materialelor.... [-]

Franţa Rennes Allée des Républicains Espagnols
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză