MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Reims Franţa 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Caută Masterate în Statele Unite ale Reims în Franţa 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master Internațional în Fintech, Finanțe și Inovare Digitală (Fintech)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campus La zi 12 luni Contactează şcoala Italia Milan Franţa Nantes Reims Regatul Unit Edinburgh Spania Madrid China Guangzhou Barcelona Belgia Brussels + 12 mai mult

Master International în Fintech, Finanțe și Inovare Digitală (FINTECH) este conceput pentru a oferi studenților toate abilitățile și competențele pentru a face față revoluției Fintech. Programul se adresează tinerilor absolvenți care doresc să se specializeze în zona Fintech, aprofundându-și cunoștințele despre tehnologiile digitale și aplicarea lor în lumea financiară, de exemplu bănci, companii de asigurări, managementul activelor.

Master în Management

NEOMA Business School
Campus La zi 24 - 24 ani Septembrie 2019 Franţa Rouen

Master în programul de management oferă o viziune globală și strategică a companiei pentru a înțelege modul în care diferitele sale funcții vă pregătesc pentru poziții de conducere senior la nivel global. Vă va face un expert în management, capabil să conducă în mod eficient specialiști în marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane, garantând astfel posibilitatea de angajare la un nivel înalt pe tot parcursul vieții profesionale, în Franța sau în străinătate.