Filter
Masterate
Franţa Puteaux Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Puteaux Franţa 2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

Caută Masterate în Statele Unite ale Puteaux în Franţa 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

ILERI

Formarea specialiștilor de nivel înalt capabili să dezvolte o viziune globală asupra problemelor de securitate internațională. Opțiunea Internațională de Securitate și Ap ... [+]

Formarea specialiștilor de nivel înalt capabili să dezvolte o viziune globală asupra problemelor de securitate internațională.

Opțiunea Internațională de Securitate și Apărare a Diplomelor Superioare în Relațiile Internaționale ale ILERI este sancționată de Diploma de Stat a Universității Grenoble-Alpes: Master 2 Studii Internaționale și Europene, specialitatea Securitate Internațională și Apărare (masterat) .

Specialitatea Internațională pentru Securitate și Apărare se axează pe instruirea specialiștilor de nivel înalt capabili să elaboreze o viziune globală asupra problemelor de securitate și apărare internaționale, asociind, cu abordarea juridică majoritară, abordările economice și politice într-o viziune reînnoită a securității. securitate, inclusiv securitatea cooperativă non-militară.... [-]

Franţa Puteaux
Contactează şcoala
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ILERI

O problemă esențială pentru companiile aflate într-un mediu internațional extrem de competitiv, Strategic Intelligence International urmărește să facă informația un avant ... [+]

O problemă esențială pentru companiile aflate într-un mediu internațional extrem de competitiv, Strategic Intelligence International își propune să facă informația un avantaj strategic.

Opțiunea Internațională Strategică Inteligență a Diplomelor Superioare în Relațiile Internaționale ale ILERI este sancționată de către Maestrul IAE de la Poitiers în Inteligența Economică, Diplomă de Stat (masterat). Scopul său este de a instrui elevii în cele mai bune practici și calificări în domeniul colectării, analizei, gestionării, procesării, diseminării, protecției și utilizării informațiilor în cadrul grupurilor mari International.

Această formare oferă abilități aplicabile în toate formele de întreprinderi sau autorități publice care doresc să desfășoare o politică de inteligență economică funcțională într-un context internațional, fie că este o sarcină de studii, analiză, lobbyist, specialist în managementul informațiilor.... [-]

Franţa Puteaux
Contactează şcoala
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ILERI

Un BAC 5 de formare unic în Franța pentru formarea specialiștilor de nivel înalt capabili să inițieze și să sprijine dezvoltarea internațională și ecologică a teritoriilo ... [+]

Un BAC 5 de formare unic în Franța pentru formarea specialiștilor de nivel înalt capabili să inițieze și să sprijine dezvoltarea internațională și ecologică a teritoriilor de peste mări.

Datorită teritoriilor sale de peste mări, Franța este singura națiune din lume care este prezentă în toate bazinele geostrategice majore, de la sub-arctică până la antarctică, de la Pacific la Atlantic, de la polar la tropic. În străinătate, este vorba despre 2,7 milioane de gardieni francezi pe o suprafață vastă și pe un teritoriu maritim, precum și despre 80% din biodiversitatea națională.

Obiectivul acestui BAC 5, nepublicat în Franța, este de a instrui viitorii lideri economici, industriali, asociativi și diplomatici ai teritoriilor de peste mări pentru a ajuta statul, autoritățile locale și întreprinderile locale să meargă în străinătate. vitrine ale tranziției ecologice și de solidaritate, precum și platforme strategice de proiecție ale Franței în lume.... [-]

Franţa Puteaux
Contactează şcoala
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză