MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Poitiers Franţa 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Situat în departamentul Vienne în regiunea Poitou-Charentes Franței este un oras Poitiers. Este o comuna de Departamentul a spus și are mai mult de 91.000 de locuitori. Acesta este acasa, la Universitatea din Poitiers și 2 școli de afaceri și inginerie.

Caută Masterate în Statele Unite ale Poitiers în Franţa 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru internațional în domeniul științei avansate de argilă (iMacs)

University of Poitiers
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Poitiers Brazilia Porto Alegre Grecia Heraklion Portugalia Aveiro + 6 mai mult

IMacs este un maestru integrat of Science proiectat de 4 instituții cu o gamă largă de lider în domeniul științei lut.