MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Pessac Franţa 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

Caută Masterate în Statele Unite ale Pessac în Franţa 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru în NeuroBIM

University of Bordeaux
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Bordeaux Pessac Talence + 2 mai mult

Acest program internațional de master oferă o abordare unică interdisciplinară și integrată de instruire care acoperă toate subiectele majore ale cercetării creierului, de la funcțiile normale ale creierului până la tulburările cerebrale.

Master în știința datelor din domeniul sănătății publice

University of Bordeaux
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Bordeaux Pessac Talence + 2 mai mult

Acest program internațional de master oferă un an de cercetare internațională în domeniul științei datelor din domeniul sănătății publice, de la proiectarea proiectului până la analiza datelor de sănătate din viața reală și comunicarea rezultatelor.

Master în Materiale Avansate Inovatoare de Reciclare (AMIR)

University of Bordeaux
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Bordeaux Pessac Talence + 2 mai mult

Acest program de masterat internațional oferă un program academic la nivel înalt, interdisciplinar, axat pe lanțul valoric al materiilor prime, cu accent deosebit pe reciclare.